Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları 2015-2016 Eğitim-Öğretim Dönemi'nin başlaması dolayısıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da ilçe protokolüne geleneksel yemekte buluşturdu.

Yükseliş Eğitim Kurumları teras katında verilen ve ev sahipliğini Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Çalık'ın yaptığı yemeğe, Serik Kaymakam Dr. Rıfat Altan, İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mehmet Ece, Belediye Başkan Yardımcısı Bünyamin Okudan, Emniyet Müdürü Ozan Akkuş, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, İlçe Spor Müdürü Mevlüt Özen, okul müdürleri ve müdür yardımcıları katıldılar.

Gecede müzik dinletisi eşliğinde yenilen yemeğin ardından sohbetler, gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü. Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Çalık yemek sonrasında yaptığı konuşmada şunları söyledi; ''İlçemizin eğitim ve öğretimdeki başarısını arttırmak, eğitim camiamızın yegane amacıdır. Bu hedefe ulaşmak için üzerimize düşen sorumlulukları öncelikle yerine getirmek istiyoruz. Tüm eğitim-öğretim camiasıyla omuz omuza vererek eğitimdeki kaliteyi arttırmaya çalışıyoruz. Bu sorumluluk bilinciyle böyle bir akşam yemeğinde bir araya gelip ilçemizin eğitim-öğretimine sağladığımız katkı için sayın kaymakamımıza, belediye başkanımıza, ilçe milli eğitim müdürümüze, okul müdürlerimize ve müdür yardımcılarımıza teşekkür ediyorum.''

Daha sonra konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, Serik'in eğitim ve öğretim hizmetlerine ait istatistiki verileri paylaşarak; yeni eğitim-öğretim yılına hazır olduklarını dile getirdi. Ekiz; ''Okullarımızın fiziki eksikliklerinin giderilmesinde, yeni eğitim-öğretim yılına hazırlanmasında bize ve okullarımıza çok fazla katkı sağlayan ve desteklerini bizlerden esirgemeyen Sayın Belediye Başkanımız Prof. Dr. Ramazan Çalık'a ve Belediye Başkan Yardımcımız Bünyamin Okudan'a teşekkürlerimizi sunarken desteklerinin sürmesini de temenni ediyoruz.'' dedi

Son olarak konuşmasını yapan Kaymakam Dr. Rıfat Altan ise böyle anlamlı bir organizasyon ile eğitim camiasına katkı sağlayan Yükseliş ailesine ve Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Çalık'a teşekkür etti. Eğitim-öğretimde kalitenin arttırılmasının önemini vurgulayan Kaymakam Altan eğitim-öğretimdeki eksikliklerin giderilmesinde okullara ve idarecilere her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

 

Editör: Haber Merkezi