Yunus Emre Anadolu Lisesi yeni kantin binasının açılışı Kaymakam Rıfat Altan ve Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık'ın katılımıyla yapıldı.

Serik Belediyesi tarafından yapılan Yunus Emre Anadolu Lisesi yeni kantininin açılış törenine;  Kaymakam Dr. Rıfat Altan, Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Cesur, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdür Mevlüt Özen, veliler, öğrenciler ve öğretmenler katıldılar.

Törenin açılış konuşmasını yapan Yunus Emre Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Duran; ''Yeni kantin binamızın yapımını sağlayan Serik Belediye Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ramazan Çalık aynı zamanda okulumuzun da mezundur. Okul yönetimi olarak bina içerisinde bulunan eski kantinimizi yer darlığı sebebi ile okulumuzun bahçesine taşımaya kararı verdik. Katkılarında dolayı Belediye Başkanımızı Sayın Ramazan Çalık'a, çalışma arkadaşlarına, Okul Aile Birliği Başkanı Hüseyin İnce'ye, yönetim kurulu üyelerine ve emeği geçen herekse teşekkür ediyorum.'' dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz ise 215-216 Eğitim Öğretim Yılının herkese hayırlı olmasını dileyerek okula yapılan katkılardan dolayı Başkan çalık ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık ise; ''Bu güne kadar Milli Eğitim'den gelen her talebi yerine getirmeye çalıştık. İdarecilerimiz, hocalarımız ne istedilerse siz gençlerimiz için yerine getirmeye çalıştık. . Bundan sonra da eğitim kurumlarımıza her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. İnşallah sizlerin arasından da sadece belediye başkanı değil daha üst seviyede yöneticiler yetişecek.  Sizlere çok daha donanımlı sosyal bir kantin yaptırmak istedik ancak okulun alanı bu kadar dediler biz de bu kantini sizler için yaptık hayırlı olsun.'' dedi

Son olarak kürsüye davet edilen Kaymakam Dr. Rıfat Altan konuşmasında şunları ifade etti; ''Belediyemizin ilçe genelinde okullarımıza farklı katkıları oldu. Bundan dolayı Serik Belediyesine ve Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımız eğitimin önemenin farkında. Belediyemiz ve Belediye Başkanımız eğitime çok önem veriyor. Her şeyin temelinde eğitim vardır. Eğitim sorunu ilçe olarak çözdüğümüz zaman daha kolay kalkına bileceğimizi farkında Sayın Belediye Başkanımız. Serik'te de fırsat sağlandığı zaman büyük bir potansiyel var. Bize düşen görev kaymakamlık olarak belediye olarak özel sektör olarak eğitime destek olmaktır.''

Konuşmaların ardından Yunus Emre Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mustafa Duran Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık'a katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi. Ardından protokol kantinin açılış kurdelasını hep birlikte kesitler.

Programın sonunda Belediye Kültür Müdürlüğü tarafından öğrencilere hazırlanan pilav üstü tavuk ikram edildi.


Editör: Haber Merkezi