Antalya 3.'sü olarak Türkiye bölge finallerinde Antalya'yı temsil etme hakkını kazanan Hacı Mustafa Bankoğlu Ortaokulu Yıldız Kız Voleybol Takımı müsabakaların oynanacağı Mersin'e gitti.

2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yıllında Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığının birlikte organize ettiği Okul Sporları Yıldız Kızlar Voleybol turnuvasında Antalya 3.'sü olan Hacı Mustafa Bankoğlu Ortaokulu Yıldız Kız Voleybol Takımı ilçemizi ve ilimizi bölge grup maçlarında temsil edecek. Bankoğlu Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni ve takım koçu Özgür Demir, böyle güzel bir sonuç elde etmekten dolayı çok mutlu ve gururlu olduklarını ancak bu başarının bir tesadüf olmadığının, kolay elde edilmediğinin ve 4-5 yıllık disiplinli ve özverili çalışmaların, takım olabilmenin bir sonucu olduğunu belirtti. Demir Mersin'in Anamur ilçesinde oynanacak olan grup maçlarından başarılı sonuçlarla dönerek yarı finale çıkmayı hedeflediklerine ifade etti.

Hacı Mustafa Bankoğlu Ortaokulu Müdürü Hüseyin Püseli ise geçen sene başarılı sonuçlar almalarına rağmen  ufak tefek aksaklıklardan dolayı elde edemedikleri Türkiye Şampiyonluğunu  bu sene elde etmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi