Başkan Çalık; ''İki yılda büyük hizmetler yaptık. Bundan sonra çok daha fazla çok daha güzel işler yapacağız.''

Serik Belediyesi'nin katkılarıyla Serik Kozağacı Mahallesi Kur'an Kursu, mevlit, düğün törenleri için yapılan çok maksatlı kapalı toplantı alanı ve okul bahçesi düzenlemesi açılışı yapıldı. Kozağacı Mahallesi Kur'an Kursu açılışına, Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, Antalya İl Müftüsü Osman Artan, Serik İlçe Müftüsü Mevlüt Topçu, Ak Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Kozan, Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Cesur, Kozağacı Mahalle Muhtarı Halil İbrahim Okumuş, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kur'an-ı Kerim okunması, ilahi, şiir dinletisiyle başlayan açılışta konuşan Muhtar Halil İbrahim Okumuş, hizmetlerden dolayı Başkan Çalık'a teşekkür etti. Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık ise, geçen iki yıl içerisinde önemli hizmetler yaptıklarını hatırlatarak; ''İki yıl acemilik dönemimiz geçti. Zor şartları atlattık. İki yılda büyük hizmetler yaptık. Bundan sonra çok daha fazla çok daha güzel işler yapacağız. Her mahallemize düğün, mevlit, çeşitli toplantılar için kapalı alanlar yapıyoruz. Bir kaç mahalle kaldı onları da tamamlayacağız. Kur'an kursları yapıyoruz, okullarımızın bahçeleri ile tuvaletlerini yapıyoruz. Çocuklarımızın sağlıkla şartlarda eğitim alması bizim için önemlidir.'' dedi.

İl Müftüsü Osman Artan da Belediye Başkanı Çalık'a teşekkür ederek; ''Kur'an kursu yapmak sizden eğitimcileri göndermek bizden" dedi. Okullarda seçmeli derslere katılmalarını da öneren Müftü Artan, "Okullarda seçmeli ders olarak Kur'an, Peygamberimizin hayatı İslam dersleri verilecek. Çocuklarınızı bu seçmeli derslere yönlendirin.'' dedi.


 
Editör: Haber Merkezi