Serik Müftülüğü Gençlik Kolları Orta Mahalle Camiinde, 24 Haziran Cuma Akşamı teravih namazı ile başlayıp 25 Haziran teravih namazı ile sona eren, gençlerin katıldığı itikaf programı düzenledi.

Serik Müftülüğü Gençlik Kolları temsilcisi ve Orta Mahalle Cami İmam-Hatibi Ahmet Akkaya'nın organize ettiği Program 24 Haziran Cuma akşamı teravih namazı sonrası İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Malkoç' un gençlerle sohbeti ile başladı. İtikaf süresince Burmahancı Cami İmam-Hatibi Ali Osman Demir, Halil Kuş Cami İmam-Hatibi Bekir Sait Kuzey, Gedik Cami İmam-Hatibi Nejdet Güray ve Etler Mahallesi Hapıllar Cami İmam-Hatibi İsmail Eken itikaf süresince gençlerle sohbet ettiler. Gençler kalan zamanlarda Kur'anı Kerim okudular, tevhit hatmi yaptılar ve nafile ibadetlerle vakit geçirdiler. O gece sahur yemeğini beraber yediler ve akşamında da iftarı beraberce açtılar. Tuvalet ve abdest ihtiyacı dışında vakitlerini camide geçirdiler.

İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Malkoç unutulmaya yüz tutan bir sünneti yerine getirmek ve gençlerimizi itikaf ibadetine alıştırmak maksadıyla böyle bir program düzenlediklerini söyledi. Programa maddi manevi katkı sağlayanlara ve katılanlara da teşekkür etti.

Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi