Yeni Dünya Vakfı İl Gençlik Kolları tarafında düzenlenen iftarda Serikli gençler buluştu.

Belek Beach Park'ta düzenlene iftara, katılan, Kaymakam Dr. Rıfat Altan, Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu, Ak Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Kozan, Ak Parti MKYK Üyesi Mustafa Toklu, Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Akbaş, Yeni Dünya Vakfı Antalya Temsilciliği Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Söker, Yeni Dünya Vakfı kadın ve gençlik kolları üyeleri ve Serikli gençler katıldılar.

Programda iftar sonrasında protokol üyeleri konuşmalarını yaptı. Kürsüye davet edilen Kaymakam Dr. Rıfat Altan konuşmasında; ''Bugün bu anlamlı iftar programında bir araya geldik. Anlamlı bir program diyorum, çünkü geleceğimizin teminatı gençlerimizdir ve bizler için onlar çok önemlidir. Bu anlamda Yeni Dünya Vakfı'nın gençlerimize ayrı bir önem verdiğini ve gençlerimizi merkezine aldığın görüyorum bu da isabetli ve doğru bir yaklaşımdır.  İnşallah gençlerimize yatırımla geleceğe emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz.'' dedi.

 Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık ise; ''Yeni Dünya Vakfı bildiğiniz üzere Serik'e açılalı çok olmadı ama kısa zamanda çok güzel projelere imza attık ve çalışmalarımız devam ediyor. Gençlerimizin böylesine güzel işlerde aktif rol almaları beni oldukça mutlu ediyor. Geleceğimiz olan gençlere yatırım yapmak geleceğimizin inşası için en doğru iştir.'' dedi.

Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu ise konuşmasında şunları ifade etti; ''Güzel bir Ramazan gününde hep birlikte güzel bir iftar yaşıyoruz. Yeni Dünya Vakfı olarak Türkiye'nin değişik yerlerinde iftarlar yapıyoruz. İstanbul'dan Gaziantep'e kadar yaptığımız iftarlara arkadaşlarla beraber katıldık. Bugün de Serik'te Yeni Dünya Vakfı Antalya İl Gençlik Kollarının düzenlediği iftarda bu güzel beldede bir araya geldik iftarımızda buluştuk. Bakınız bu bir vakıf iftardır geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Sayın Cumhurbaşkanımız sivil toplum kuruluşları ve vakıflara iftarda buluştu, yani devlet ve sivil toplum kucaklaştı. Bugün yine belediye başkanlarımız kaymakamlarımıza vakıflarımız buluşuyor, devletle millet buluşuyor. Sevgili gençler bugün yaklaşık 200 yıl sonra İslam dünyası yeni bir silkinişle ayağa kalkma hamlesi yapıyor. Ama ne var ki bu hamleyi bu ayağa kalkışı engellemek için bir küresel kaos karşımızda mücadele veriyor. Ama bizler bir olursak, iri olursak diri olursak hepsinin üstesinden geliriz.'' dedi

Konuşmalardan sonra ise günün anlam ve önemine binaen plaketler ve hediyeler verildi.

 


 

Editör: Haber Merkezi