Serik Belediyesi iftar için metrelerce 'Gönül Sofrası' kurarak Ramazan Ayı münasebetiyle büyük bir iftar programı düzenledi.

Serik Belediyesi tarafından geçtiğimiz Çarşamba günü Atatürk Caddesi üzerine yaklaşık 200 metre uzunluğunda kurulan iftar sofrasına yaklaşık 5 bin kişi katıldı. Düzenlenen iftara, Kaymakam Dr. Rıfat Altan, Ak Parti İl Başkanı Av. Rıza Sümer, Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, Serik İlçe Başkanı Hasan Kozan, Antalya Büyük Şehir Belediyesi Başkan vekili Esat Göyük, il yönetim kurulu üyeleri, Serik protokolü ve vatandaşlar katıldılar.

Ak Parti İl Başkanı Av. Rıza Sümer, Serik İlçe Başkanı Hasan Kozan, parti yöneticileri, meclis üyeleri iftar öncesi cadde boyunca esnafı ziyaret etti. Serik Müftüsü Dr. Mehmet Malkoç'unda katıldığı ekibin okuduğu Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan iftar dualar ile açıldı. Aynı gün imzaladığı protokol ile Ankara Büyükşehir ile yollarını ayıran ve transfer olarak Serik Belediyespor Kulübü bünyesine katılan  Başpehlivan Mehmet Yeşil Yeşil de iftarın sofrasının renkli siması oldu. Yemekte bir konuşma yapan Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık şunları söyledi; ''Serik'imizin birlik ve beraberliğini hep birlikte gösterdik. Serik'e bu yakışır. İnşallah daha büyük organizasyonlar da yakışır. Seneye bu cadde bittiğinde İnşallah ışıl ışıl olacak o cadde de iftar yapmak ayrı bir zevk olacak. Hepimiz Serik için buradayız. Serik için çalışıyoruz. Birbirimize dua edelim. Destek olalım gönül verelim. Üzerimize düşen ne gerekiyorsa birlikte başarırız.''

Haber: Osman Türkçe

 

Editör: Haber Merkezi