KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Hakkâri'de teröristlerce şehit edilen 27 yaşındaki uzman çavuş Ali Daniyar için mevlit okutacaklarını,  şehidin ismini de yaptıkları bir esere vereceklerini söyledi.

 Hakan Tütüncü, 24 Haziran'da Hakkâri'nin Çukurca ilçesinde teröristler tarafından yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan 4 askerden biri olan Uzman Çavuş Ali Daniyar'ın ailesini ikinci kez ziyaret etti. Başkan Tütüncü, aileyi ziyaretinde şehidin babası Hasan Daniyar'a, annesi Songül Daniyar'a ve kardeşi Tunahan Daniyar'a başsağlığı dileğinde bulundu.

 Şehidin ruhuna ithafen Kuran'ı Kerim okuyan Tütüncü, "Allah sizleri, şehit bir evladın anne ve babası olmakla mükâfatlandırdı. Allah'tan şehidimize rahmet, sizlere sabır diliyorum. Sizler, bize şehidimizin emanetisiniz. Belediye olarak her konuda yanınızdayız. Kapımız her zaman size açık" dedi. Tütüncü, Ramazan Bayramı'ndan sonra şehit Ali Daniyar için mevlit okutacaklarını belirtti.

 Şehit babası Hasan Daniyar da Tütüncü'den şehit oğlunun isminin yaşatılmasını istedi. Başkan Tütüncü de ilk belediye meclis toplantısında gerekli kararı alarak şehit Ali Daniyar'ın ismini yaptıkları bir esere vereceklerini ifade etti.

 

Editör: Haber Merkezi