ANTALYA Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Müteşebbis Heyeti, Vali Münir Karaloğlu başkanlığındaki ilk olağan toplantısını Bölge Müdürlüğü idari hizmet binasında gerçekleştirdi.

 Haziran ayı olağan toplantısında Vali Karaloğlu'na, Antalya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, Müteşebbis Heyet üyeleri ve Bölge Müdürü İlhan Metin tarafından AOSB hakkında brifing verilerek, gündem maddeleri görüşüldü.

 Toplantı sonunda beraberindekilerle AOSB'de toplam 400 bin metrekare alana kurulu modern üretim tesislerinde MDF, MDF-LAM, panel, profil üretimi ile mobilya ve dekorasyon sektörlerine, parke, kapı, duvar paneli ve süpürgelik üretimi ile de inşaat sektörüne hizmet veren AGT firmasını gezen Vali Karaloğlu, yetkililerden bilgi aldı.

 Vali Karaloğlu, daha sonra Döşemealtı'ndaki Karain Havaalanı Türk Hava Kurumu (THK) Havacılık Eğitim Merkezi'nde incelemelerde bulunarak, THK Antalya Şubesi Başkanı Vasıf Yükseliş ve hazır bulunan Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) yetkililerine "Birlikte çalışarak projelerinizi geliştirin" talimatı verdi.

 

Editör: Haber Merkezi