Serik ilçesindeki silahlı saldırıda 17 yaşındaki genç kız öldü, anne ve babası yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Kayaburnu Mahallesi'nde Polat ailesinin yaşadığı eve Şahin K. tarafından tabancayla ateş açıldı.

Olayda evde bulunan Kadriye Polat (17), yaşamını yitirdi. Annesi Nesrin Polat ve babası Mehmet Polat ise ağır yaralandı. Yaralılar, vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Serik Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Nesrin ve Mehmet Polat'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kadriye Polat'ın cesedi, olay yerindeki incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Cinayet Şüphelisi Otogarda Yakalandı

Serik'te tabancayla 17 yaşındaki Kadriye Polat'ı öldürüp, babası 57 yaşındaki Mehmet Polat ile annesi 52 yaşındaki Nesrin Polat'ı ağır yaraladıktan sonra kaçan cinayet şüphelisi 20 yaşındaki Şahin K., Manavgat'ta yakalandı. Şahin K., Manavgat Şehirlerarası Otobüs Terminali'nden Adana'ya gitmek için bindiği otobüste jandarma tarafından gözaltına alındı.

 

Şahin K. Tutuklandı

Jandarma eşliğinde Serik'e getirilen cinayet şüphelisi Şahin K.'nın Kadriye Polat'la evlenmek için ailesinden istediği, ancak ailenin karşı çıktığı belirtildi. Bugün  saat 03.00 sıralarında kızın babası Mehmet Polat ile görüşmek için eve gelen Şahin K.'nın çıkan tartışma sonrası yanında getirdiği kendisine ait ruhsatsız tabancayla Kadriye Polat ile anne ve babasının başlarına ateş ettiği kaydedildi. Olay sonrası Şahin K.'nın evin yanındaki portakal bahçesinden kaçarak uzaklaştığı belirtildi. Olay yerinde bulunan ayakkabıların da Şahin K.'ya ait olduğu kaydedildi.

Soruşturma kapsamında Şahin K. tutuklandı. DHA/AA


 

Editör: Haber Merkezi