Akdeniz Yükseliş Kreş-Anaokulunda 2016-2017 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte ilk değerlendirme toplantısı yapıldı.

Öğrenci velilerinin büyük ilgi gösterdiği, samimi bir havada gerçekleşen toplantıda öğretmenler ve idareciler öğrenci velilerine bugüne kadar yapılan eğitim sistemleri ve yapılan faaliyetler konusunda bilgiler verdiler. Anasınıflarından sorumlu Müdür Yardımcısı Ayşe Taşar; ''İlçemizde okul öncesi olarak özel, önemli, ciddi bir eğitim kurumuyuz, çocuklarımız için her türlü hijyen, sağlık ve güvenlik koşullarını önemsiyoruz. Bu yıl okul okul öncesi bölümümüzde çocuklarımızın birçok dalda gelişimini sağlamak için önemli yatırımlar ve fiziki değişiklikler yapıldı, öğrencilerimiz için hazırlanan programlarımızın her anlamda yüksek standartlarda olmasına özen göstererek çocuklarımızın sosyal, duygusal,fiziksel, zihinsel ve sanatsal yanı çok yönlü gelişimine katkı sağlamak en büyük amacımızdır.'' dedi.

 Kreş-Anaokulu bölümünde başlayan yabancı dil eğitiminin de önemine değinen Taşar; ''Bunun yanında görsel sanatlar, halk oyunları, drama, müzik, beden eğitimi, modern dans gibi çocukları her yönden besleyecek alanları da ders olarak göstermekteyiz. Akdeniz Yükseliş Koleji okul öncesi eğitim sınıfları, teknolojik yeniliklere sahip ve donanımlıdır. Temizlik ve her konuda titiz, güler yüzlü personeliyle değerli velilerimizde memnuniyet yaratacak bir kurum olduğumuz için bu yıl da velilerimizin tercihi durumuna geldik, hepinize teşekkür ederim.'' dedi.

Samimi, sıcak bir atmosferde devam eden toplantının diğer bölümünde ise her öğretmen kendi sınıf velilerine okul kuralları, işleyiş hakkında bilgi verdi. Veliler yeni eğitim-öğretim yılına Akdeniz Yükseliş Kolejinde girmenin mutluluğu ile okuldan ayrıldılar.


Editör: Haber Merkezi