23-24 Kasım tarihlerinde 8. sınıflara uyhulanan TEOG sınavlarında Yükseliş Ortaokulu öğrencilerinin, altın sonuçlara imza attıkları bildirildi.

Akdeniz Yükseliş Koleji yetkilileri geçtiğimiz hafta yapılan TEOG sınavlarının öğrencileri için çok iyi geçtiğini belirterek bu sonuçların kendilerini mutlu ettiğini bildirdiler.

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Yükseliş Koleji Müdürü Savaş Sargın şunları söyledi; ''Bu yıl sınavlara hazırlık programını 21 Ağustos'ta başlattık. Ekip halinde öğrencilerimizin eksiklerini giderdik. Her hafta deneme sınavları yaparak öğrencilerin gelişimini an be an takip ettik. Bu çalışmaların neticesinde öğrencilerimizden beklediğimiz sınav sonuçlarını aldık. TEOG'ta öğrencilerimizin bazıları; 1 Öğrencimiz 120'de 120, 1 Öğrencimiz 119, 4 Öğrencimiz 118, 3 Öğrencimiz 117, 4 Öğrencimiz 116, 3 Öğrencimiz 115, 4 Öğrencimiz 114 net yapmıştır. Ayrıca ders bazında; Fen bilgisinden 36 öğrenci, İngilizceden 26 Öğrenci, İnkilap Tarihinden 16 Öğrenci, Din Kültürü ve Ahlak Biilgisinden 13 Öğrenci, Matematikten 8 Öğrenci, Türkçeden 2 öğrencimiz tüm soruları doğru yanıtlamışlardır, Bu başarıda emeği geçen başta Yönetim Kurulu başkanımıza, öğretmenlerime, velilerime ve gecesini gündüzüne katarak çalışan öğrencilerimize ve bizi her konuda destekleyen İlçe Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür ediyorum.''


Editör: Haber Merkezi