Erol Rüstemoğlu İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığına atandı.

Serik Kaymakamı olarak görev yaparken, İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı Daire Başkanlığı görevine atanan Erol Rüstemoğlu dün yayınlanan kararname ile İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığına atandı.

 İçişleri Bakanlığınca hazırlanan kararnameyle 616 mülki idare amirinin görev yeri değiştirildi. 12 mülki idare amirinin de bakanlık bünyesindeki görev yerlerinde değişikliğe gidildi. Kararnameye göre, 396 ilçe kaymakamı ile 106 vali yardımcısının yeri değiştirilirken, 75 kaymakam ve vali yardımcısı il hukuk müşaviri olarak görevlendirildi. 2012 yılında Havza İlçesi'nden Serik'e atanan Serik Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, burada görev yaptığı 3 yıl boyunca başarılı çalışmalara imza attı. 2015 yılında İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı Daire Başkanlığı görevine atanan Erol Rüstemoğlu dün yayınlanan kararname ile Personel Genel Müdürlüğü Daire Başkanı oldu.

Erol Rüstemoğlu

1971 yılında Erzurum'un Pazaryolu ilçesinde doğumlu olan Kaymakam Erol Rüstemoğlu, 16 yıllık mesleki kariyerine, 1996 yılı sonunda Kaymakam Adayı olarak başladı. 1999 yılı sonunda Tokat Yeşilyurt Kaymakamlığına atanan Rüstemoğlu, sırasıyla Yazıhan Kaymakamlığı, Malatya Vali Yardımcılığı, Kelkit Kaymakamlığı, Mersin-Aydıncık Kaymakamlığı ve Havza Kaymakamlığına görevlerinde bulundu. Son olarak Serik kaymakamı olarak görev yapan Erol Rüstemoğlu İçişleri Bakanlığı'nın 2015 yılı Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi ile Strateji Geliştirme Başkanlığı Daire Başkanlığı görevine getirildi.

 

 

Editör: Haber Merkezi