KONYAALTI Belediyesi tarafından başlatılan 'Giymiyorsan Giydir Projesi'ne vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor.

 Konyaaltı Belediyesi 'Giymiyorsan Giydir' sloganıyla başlattığı projeyle dar gelirli aileleri, ihtiyacından fazlasına sahip kimselerle buluşturuyor. Geçtiğimiz aylarda başlatılan projeye bölge sakinleri büyük ilgi gösteriyor. Vatandaşlar, ihtiyacı fazlası giysi, çanta veya ayakkabıları ilçede 200 noktaya yerleştirilen giysi kumbaralarına atıyor.

 Konyaaltı Sosyal Hizmetler Merkezi (KOSHİM) önünde bulunan giysi kumbarasına kullanmadığı giysi, çanta ve ayakkabılarını bırakan Dürdane Aşık, projeyle gerçekten de yardıma muhtaç kimselere ulaşabilme imkanı bulduğunu söyledi. Bunun kendisine büyük bir mutluluk verdiğini dile getiren Aşık, giysi kumbaralarına düzenli olarak eşya bıraktığını bildirdi. Mevlana Mahallesi'nde ikamet ettiğini dile getiren Dürdane Aşık, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e de bu hizmetinden ötürü teşekkür etti.

 Projeyle amaçlarının kullanılmayan kıyafetleri ihtiyaç sahiplerine hızlı ve kolayca ulaştırmak olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Muhittin Böcek, şöyle konuştu: "Vatandaşlarımız, artık dolapta beklettikleri giysi, ayakkabı ve çantalarını bu kumbaralara bırakabiliyor. Toplanan giysiler, ayrıştırılıp temizlendikten sonra ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırılıyor. Bu projeyle  vatandaşlarımız kullanmadıkları eşyaları da değerlendirmiş oluyor."

 

Editör: Haber Merkezi