ANTALYA Kamu Hastaneleri Birliği (KHB) Genel Sekreteri Prof. Dr. Necat Yılmaz, Yaşlılar Haftası dolayısıyla Kepez Devlet Hastanesi'nde tedavi gören yaşlıları ziyaret etti.

Antalya KHB Genel Sekreteri Prof. Dr. Necat Yılmaz, Kepez Devlet Hastanesi'nde tedavi gören yaşlı hastaları ziyaret etti. Yatarak tedavi gören hastalarla sohbet eden Necat Yılmaz, onlara çiçek vererek şifa dileğinde bulundu. Necat Yılmaz'a Antalya KHB Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Mehmet Akdağ, Kepez Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Adil Gökmen, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü İlknur Alp, Hasta Hizmetleri Sağlık Otelciliği Müdürü Erdem Atay ve sorumlu sağlık çalışanları eşlik etti.

Genel Sekreter Yılmaz, "Yaşlılarımız, geçmişle gelecek arasında köprü görevini yerine getiren, değerlerimizi ve kültürümüzü nesillerden nesillere aktaran en değerli varlıklarımızdır. Onlara rahat bir yaşam sunmak, bu yaşamı huzur içinde sürdürebilmelerini sağlamak en temel vazifemiz olmalıdır" dedi.

Antalya KHB'ye bağlı sağlık tesislerinde gerek poliklinik hizmetlerinde gerekse de yataklı servislerde yaşlı hastalara kaliteli, güvenilir sağlık hizmetlerinin yanında, güler yüzlü ve samimi şekilde gereken özen ve ilginin gösterildiğini vurgulayan Yılmaz, yaşlılara evde sağlık hizmetinin de verildiğini aktardı.

 

Editör: Haber Merkezi