Serik Kaymakamı Erol Rüstemoğlu'unun Onursal Başkanlığında düzenlenen Geleneksel Serik Kaymakamlık Voleybol Turnuvası'nın 5.'si başlıyor.

Serik'te 5 yıldır düzenlene ve Antalya genelinde de kendisinden söz ettiren Serik Kaymakamlık Voleybol Turnuvası 5. Yılına girdi. Mayıs ayı ile başlayacak olan bu yılki turnuva ile ilgili olarak gazetemize açıklama yapan Serik Kaymakamı Erol Rüstemoğlu şunları söyledi; ''İlçemizde sporu teşvik etmek, geniş kitlelere sevdirmek, katılımcı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının birbirleriyle kaynaşmalarını sağlamak amacıyla düzenlediğimiz Geleneksel Seri Kaymakamlığı Kamu Kurumları Voleybol Turnuvası'nın 5.'sini düzenlemiş bulunuyoruz. Hem bayanlar hem erkeklerde geçen yıl rekor takım sayısı ile düzenlenen turnuvamıza bu yıl katılımın daha da yüksek olacağını bekliyoruz. Kamu çalışanlarımız için yılda bir kez âdete bir spor şöleni havasında geçen turnuvanın bu yıl daha da renkli geçmesini arzu ediyoruz. Bu yıl yayınlanan turnuva yönergemiz çerçevesinde değerli çalışma arkadaşlarımız ile birlikte güzel bir spor şölenini hep birlikte hayata geçirmeyi temenni ediyor ve hayırlı olmasını diliyorum.''

10 Mayıs 2014 günü başlayacak ve bu yıl 5.'si yapılacak olan Geleneksel Serik Kaymakamlık Voleybol Turnuvası'na 28 Nisan Pazartesi günü mesai bitimine kadar başvuru yapılabilecek.

Serik Kaymakamı Erol Rüstemoğlu'nun Onursal Başkanı olduğu, Serik Kaymakamlık Voleybol Turnuvası'nın Tertip Komitesi üyeleri bu yıl şu isimlerden oluşuyor; İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdür Vekili Kemal Yıldırım, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mesut Çelik, Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü  Ramazan Vural, Serik Lisesi Beden Eğitim Öğretmeni  Ercan Koca,  Atatürk Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmenleri  Orhan Güreşçi ve Zeynep Yavuz ile yedek üyeler Refik Okudan, İsa Seyyar   

Turnuva yönergesine göre takımlar kamu çalışanı olmak kaydı ile takım çıkarmayan kamu kurumlarından 3 oyuncuyu kendi kurumlarının takımlarına alabiliyorlar. Ya da 3 kurum birleşerek bir takım çıkarabiliyor.

Yine 2013-2014 Eğitim Öğretim yılı başında yapılan seçimle okulların Okul Aile Birliği Başkanlığına seçilen kişiler de kendi okullarının takımlarında oynamak kaydı turnuvaya katılabiliyorlar.

 

 

Editör: Haber Merkezi