İtalya Seri A takımlarından Empoli forması giyen Gürcü oyuncu Levan Mchedlidze Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık'ı Makamında ziyaret etti.

Dünyaca ünlü golcü oyuncu Mchedlidze tatil için geldiği Antalya'da, Serik Belediyespor'un bu sezon transfer ettiği Gürcü oyuncu Toma Tabatadze ile birlikte Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık'ı makamında ziyaret etti. Toma Tabatadze'nın yakın arkadaşı olan golcü oyuncu başkan Çalık'ın adını çok duyduğunu ve ziyaret etmek istediğini söyledi.

Çalık'tan Ünlü Oyuncuya Transfer Teklifi

Çalık ünlü golcüye yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür ederek; ''Gördüğünüz gibi İtalya Seri A'da forma giyen oyuncular bile bize gelmek istiyor.'' diyerek ünlü oyuncuya espri ile karışık transfer teklifinde bulundu. Golcü oyuncuda yapılan espriye karşılık, ''Bu sezon benim yerime golleri Toma atsın. Atamazsa ben gelirim.'' dedi. Ünlü golcüye Başkan, imzaladığı Serik Belediyespor forması hediye etti. Ünlü golcü Mchedlidze ise Çalık'a teşekkür ederek bu sezon Yeşil-beyazlı takımın şampiyon olacağına inandığını söyledi.

Keyifli geçen sohbetin sonunda ünlü oyuncu başkan Çalık ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber: Osman Türkçe


 

Editör: Haber Merkezi