Yönetimde ve siyasette, liderler ve başkanlar vardır. Ancak bir de bu liderler ve başkanların ekipleri talimatlarını yerine getiren yardımcıları vardır. Serik'te de Başkan Çalık'ın birçok yardımcısı ve daire amiri var. Bunlardan birisi de bu toprakların yetiştirdiği ve Serik'e hizmeti görev edinen taraflı tafrasız bir çok kesimin çalışmalarını taktir ettiği Bünyamin Okudan'...

Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık'ın spor alanında tek yetkili görevi verdiği; Spordan Sorumlu Serik Belediye Başkan Yardımcısı Bünyamin Okudan'ın göreve geldiğinde bu yana Başkan Çalık'ın talimatları kapsamında Serik ve Serikliler için yaptığı çalışmalarla taraflı tarafsız herkesin taktirini topluyor.

Yıllardır Serik eğitimine emek veren Okudan'ın Serik Belediyesi'nde ilk göreve geldiği zaman kamuoyunda oluşan, 'Bir eğitimci acaba belediye hizmetlerinin ve Serik'e hizmetin altında kalkabilir mi? Sorusu ve endişelerini yaptığı gayretli çalışmalarla kısa sürede gideren Bünyamin Okudan Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık'ın genel direktifleri kapsamında aralıksız çalışarak ilçemize birçok spor tesisi kazandırdı.

Sadece sporda ve spor yatırmalarından değil birçok başka birimden de sorumlu Başkan Yardımcılığı görevi olan Bünyamin Okudan'ın yarın başlayacak ve devamında yapılacak olan ulusal ve uluslararası organizasyonlarla Serik'in tanıtımına büyük katkı sağılacak Serik Plaj Voleybolu Tesislerinin hayat geçmesinde büyük gayret gösterdi.

Okudan Boğazkent sahilinde uzun yıllardır atıl olarak bekleyen sahil bandı ve arka bölgesini çok hızlı bir projelendirme ile Serik Belediyesi spor tesisleri haline getirerek o alanları Seriklilere ve Serik'e kazandırdı. Bugün o bölgede plaj voleybol tesisleri yanı sıra, futbol, sahaları, basketbol, voleybol sahaları ile atletizm sahaları ve golf sahaları yer alacak. Bu girişimler sonucu Serik'in ve Seriklilerin geleceğine kazandırılan tesisler ve alanlar gerçekten önem arz ediyor.

Kadriye'de Serik Belediyesporspor Tesisleri, Belek, Akçaalan, Serik Merkez ve diğer mahallelerde yapılan ve yapılacak olan spor tesisleri ile görevini sürdüren Serik'in Spordan Sorumlu Serik Belediye Başkan Yardımcısı Bünyamin Okudan; sporun yanısıra, eğitim ve diğer birçok alan da da katkılarını sürdürüyor.

Bu topraklarda doğup büyüyen ve Serik'in okutup yetiştirdi her bireyin üstüne düşen görevi yerine getirmesi çerçevesinde; daha önceki yıllarda eğitim şimdi ise Belediye hizmetlerinde Serik adına çalışan ve emek veren Bünyamin Okudan bizce bu topraklara olan borcunu en iyi şekilde ödeme gayretini sürdürüyor.

Serik'te bir çok farklı siyasi görüşten, farklı kesimden bir çok insan Okudan'ın bu hizmet ve gayretlerini taktir ettiklerini bizzat bize söylediler. Aynı şeyleri farklı birçok ortamda da duyduk ve gördük.

Okudan; ''Allah razı olsun desinler. Bunda başkaca da bir beklentim yok.''

Serik Belediye Başkan Yardımcısı Bünyamin Okudan'a şahsım ve Serik adına teşekkür ederken sözlerimizi bir sohbetimizde bize söylediği şu sözlerle bitiriyorum; ''Serik Belediye Başkanımız Prof. Dr. Ramazan Çalık'ın talimatları, bize gösterdiği hedefler ve vizyonu doğrultusunda; memleketime, Serik'e ve Serikli hemşerilerime, kardeşlerime, büyüklerime en iyi şekilde hizmet için gayret ediyorum. Yeter ki halkımız, hemşerilerimiz, bizlerden ve hizmetlerimizden memnun olsunlar, gönül koymasınlar, bizlerden hoşnut olsunlar, Allah razı olsun desinler. Bunda başkaca da bir beklentim yok.''

 

Haber: Osman Türkçe

 

 

Editör: Haber Merkezi