Serik 9 Mart İlk Öğretim Okulu 7. Sınıf Öğrencisi Şefik Metin, Performans Takip Sınavı'nda 500 sorunun tamamını yaparak tam puan aldı ve Antalya il birincisi oldu.

Kaymakam Ahmet Ümit, Performans Takip Sınavı'nda tam puan alarak Serik İlçe ve Antalya İl Birincisi olan 9 Mart İlk Öğretim Okulu öğrencisi Şefik Metin'i altınla ödüllendirdi.

Serik 9 Mart İlk Öğretim Okulu 7, Sınıf Öğrencisi Şefik Metin, 26 Nisan 2012 tarihinde gerçekleşen Performans Takip Sınavı'nda (PTS) 500 sorunun tamamını yaparak tam puan alan ilçe ve il birincisi oldu. Kaymakam Ahmet Ümit, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Hüseyin Karataş ve 9 Mart İlk Öğretim Okulu Müdürü Ali Naci Büber'in de hazır bulunduğu törende öğrenci Şefik Metin'i yarım altın ile ödüllendirdi. İl genelinde 32 bin 407, ilçe genelinde bin 945 öğrencinin katıldığı sınavda birincilikle ipi göğüsleyen çalışkan öğrenciyi tebrik eden Kaymakam Ümit, “Şımarmak yok çalışmaya devam. Örnek bir öğrenci ol” diye nasihat verdi. Ümit, Performans Takip Sınavı işin sonu değil. Ancak biz öğrencilerimizi teşvik etmek ve örnek olması için ödülle layık gördük” dedi.

Ümit, özellikle bu dönemlerde çocukların başarısı için aile ve etraftaki herkesin hassas olması gerektiğini söyledi.
 
Editör: Haber Merkezi