2017-2018 Eğitim Öğretim Sezonunda Serikli öğrencilerin Serik'i yine her alanda en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceklerini Serik halkı inanıyor.

Yaz sezonunun ve uzun tatil günlerinin bitmesi ile birlikte, 2017-2018 Eğitim Öğretim Sezonunun başlaması ile birlikte Serik için yeni başarıların da zamanı gelmiş oldu. TEOG'un kaldırılması ve oluşturulmakta olan yeni sistemde sosyal ve sportif aktivitelerin de önem kazanması beklentisi son yıllarda eğitim, spor, bilim ve sosyal alanlarda ivmesi sürekli yukarıya giden Serik eğitim camiasının bundan olumlu etkilenmesi bekleniyor. Öğrenci, öğretmen ve eğitim çalışanları ile 25 binli rakamları aşan Serik eğitim ordusu artık son yıllarda Antalya ilçeleri ve özellikle il merkezi ile her alanda başa baş yarışıyor.

Önceki yıllarda Muratpaşa, Konyaaltı, Alanya, Manavgat vb. gibi ilçelerin eğitim, spor, bilim ve sosyal imkanlarına gıpta ile bakan ilçemiz artık onları yakalama eşiğine gelmiş durumda. Serik'te kurulu hem devlet hem de özel ilk e orta dereceli okullarda idareciler, öğretmenler ve öğrenciler çağın gerektirdiği her türlü imkandan yararlanarak her anada başarıyı odaklanıyorlar.

Çok değil bunda 7-8 yıl kadar önce gıpta ile bakılan il çapında dereceleri Serik artık çoktan aşmış olayı ulusal ve uluslararası başarılara hedeflemiş durumda. 2017-2018 Eğitim Öğretim Sezonunda Serikli öğrencilerin Serik'i yine her alanda en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceklerini Serik halkı inanıyor.

Haber: Osman Türkçe


Editör: Haber Merkezi