Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Ekim ayı içerisinde 2 fuara gezi düzenledi. Fuar organizasyonuna çok sayıda esnafın katıldığı bildirildi.

Serik Esnaf Odası İzmir ve İstanbul'da düzenlenen fuara esnaflarla katılım sağladı.  7-8 Ekim'de İzmir Fuar Merkezi'nde düzenlenen Makine Teknik MAK-TEK 2017 fuarı ve 13-14-15 Ekim'de İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi'nde düzenlenen İNTERMOB 2017 Mobilya ve Ağaç İşlemeleri Fuarı'na Serikli esnaflarda katıldı.    

Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Cesur düzenledikleri geziler hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi; ''Odamıza üye demir, kepenk, metal işleriyle uğraşan esnaflarımız için İzmir'de MAK-TEK 2017 fuarına,  mobilya, marangoz, ahşap işleriyle uğraşan esnaflarımıza da İstanbul İNTERMOB 2017 fuarı için gezi düzenledik. Üyelerimizin  mesleki gelişimini sağlamak amacıyla ihtiyaçlar doğrultusunda düzenlenen fuar gezisi son derece verimli geçti.   Fuar gezilerinde Serik esnafı gelişen teknolojiyi takip etme imkanı buldu. Esnaflarımız büyük projeleri yapabilecek, otel tadilatlarını üstlenebilecek ustalıktalar. Gelişen teknolojileri takip ederek, bu teknolojileri ve makineleri işlerinde kullanarak daha da gelişeceğimize, güçleneceğimize, Serik ekonomisini büyüteceğimize inancım sonsuz.  Bundan sonra da esnafımıza yararlı olacak fuarları takip etmeye devam edeceğiz. İlerleyen dönemlerde fuar gezilerimiz artarak devam edecek. Bu vesileyle tüm esnaflarımızı saygıyla selamlıyor ve işlerinde bol kazançlar diliyorum.''

Haber Merkezi


Editör: Haber Merkezi