Tekeli Ortaokulu'nda Türkçe öğretmeni olarak görev yapan Mesut Keleş ikinci kitabını yayınladı.

Meslekte 10. yılını dolduran Tekeli Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Mesut Keleş yıllardır yazdığı eserleri yayınlamaya başladı. Merkezi Ankara' da bulunan ve uluslararası bir yayınevi olan Gece Kitaplığından çıkardığı ilk kitabı 'Anı'lı Zamanda Yaşananlar' Nisan ayında çıktı ve öğretmenimiz edebiyat dünyasına bu kitabıyla giriş yaptı. 'Anıların tesirinde kalan insanlar için akreple yelkovanın ileri gidiyor gibi görünse de hep geriye doğru işlediğini' söyleyen yazarın anılarda buluşmaya çağırdığı ilk kitabıyla geniş kitlelere ulaştığı belirtildi. Türkçe Öğretmeni Mesut Keleş geçtiğimiz ay ise çıkardığı ikinci kitabı olan 'Var'ı yayınladı.

Yazmanın bir hevesten öte kendisi için nefes almak kadar anlamlı ve önemli olduğunu söyleyen yazar yazmaya bir aşk ölçüsünde bağlı olduğunu belirtti. Şu an iki kitabıyla ulusal çapta edebiyat dünyasında yer alan yazarın ülkenin birçok yerinde düzenlenen kitap fuarlarına vakti el verdiği ölçüde katılarak okurları için kitaplarını imzaladığı bildirildi.

Daha önce Edremit ve Manisa kitap fuarlarına katıldığını, geçtiğimiz günlerde de Eskişehir'e gittiğini belirten yazar yazın dünyasına yeni girmiş bir şair ve yazar olarak kitaplarına duyulan ilginin çok hoş olduğunu ve kendini gururlandırdığını, yenileri içinse cesaret verdiğini belirtti. Önümüzdeki Kasım ayının kendisi için yoğun geçeceğini belirten yazar Türkçe Öğretmeni Mesut Keleş Kasımın ilk haftasında İstanbul Kitap Fuarında olacağını, yine 11 Kasımda memleketi İskenderun'da düzenlenecek kitap fuarına giderek doğup büyüdüğü bu şehirde söyleşiler ve imza günleri düzenleyeceğini belirtti.24 Kasımda düzenlenecek Antalya Tüyap Kitap Fuarında da boy gösterecek yazarı okurları ile tanışacağı ve kitaplarını imzalayacağı saatleri iple çektiğini belirtti.

Çıkardığı iki kitabın da şiir kitabı olduğunu söyleyen yazar önünde 3 kitap projesi daha olduğunu belirtti. Sırası geldikçe yazdığı çocuk masallarını, denemelerini ve romanını önümüzde aylarda okurlarıyla paylaşacağını söyledi.

Kitaplarının internette tüm seçkin kitap sitelerinde bulunduğunu belirten Mesut Keleş Serik'te ise Birlik ve Değer kitabevlerinde bulunduğunu söyledi. Dağıtım ağının gün geçtikçe arttığını ve okura ulaşmanın daha da kolaylaşacağını düşündüğünü söyleyen yazarımız çıktığı bu zorlu yolda kendisini yalnız bırakmayan velilerine ve öğrencilerine teşekkür etti.

Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi