Serik Belediyespor Futbol Takımı 5. hafta mücadelesinde deplasmanda Bucak Belediyesi Oğuzhanspor ile karşılaşacak.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grupta mücadele eden Serik Belediyespor Futbol Takımı bu hafta İsmail Bucak deplasmanına çıkıyor. Pazar günü Bucak İlçe Stadında oynanacak olan müsabaka saat 15.00'da başlayacak. Abdullah Volkan Aydın'ın yöneteceği müsabakanın yardımcı hakemleri ise Gökhan Püsküller ve Selçuk Kaplan olacak.

Serik Belediyespor Futbol Takımı ilk dört haftada üç galibiyet ve bir beraberlik alarak; topladığı 10 puan ile ligde 2. sırada yer alıyor. Ev sahibi Bucak Belediyesi Oğuzhanspor ise ilk dört haftada iki mağlubiyet ve iki beraberlik ile 2 puanla ligin 11. Sırasında bulunuyor.

Geçen yıl BAL 7. Grup'ta şampiyon olarak 3. Lig play offları oynamaya hak kazanan Bucak Belediyesi Oğuzhanspor oynadığı 2 rakibine de elenerek BAL'a geri dönmüştü. İlk 4 haftaya bakıldığında geçen yıla göre oldukça kötü bir grafik çizmesine rağmen Bucak Belediyesi Oğuzhanspor deplasmanın kolay geçmeyeceği belirtiliyor. Serik Belediyespor ise ilk 4 haftada topladığı puanlara yeni puanlar eklemek peşinde.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi