Serik Esnaf Sanatkarlar Odası'nın yapılan seçiminde mevcut başkan Mehmet Cesur ile Recep Savaş'ın yarıştığı seçimde Recep Savaş 1555 oy alarak Esnaf Odası'nın yeni başkanı oldu.

Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Kurulu Çarşamba günü Serik Karalar Düğün Salonu'nda yapıldı. Divan heyetinin belirlenmesi, saygı duruşunda bulunulması ve istiklal Marşı'nın okunması sonrası diğer maddelere geçildi. Yönetim Denetim Kurulu faaliyet raporlarının okunması ve müzakeresi, bilanço, gelir ve gider hesaplarının okunması, oylanması sonrasında. Yönetim Kurulu ve denetim kurulunun ibrası yapıldı. Dilek ve temenniler maddesi sonrasında ise seçimlere geçildi.

Salona kurulan 4 ayrı sandıkta Serik Esnaf Sanatkarlar Odası üyesi esnaflar oy kullanmaya başladı. Esnaflar büyük katılım gösterdiği ve saat 17.00'a kadar süren oy kullanma işlemi sonrasında sandıklar kapatıldı ve sayıma geçildi. Bir buçuk saat süren sayımın ardından mevcut başkan Mehmet Cesur 1273 oy alırken yeni Başkan Recep Savaş 1555 oy aldı. Sonuçların belli olmasının ardından Mehmet Cesur Recep Savaş'ı kutlayarak yeni görevinde başarılar diledi. Recep Savaş ise Mehmet Cesur'a teşekkür etti. Salon dışında bulunan Recep Savaş taraftarları büyük coşku yaşadılar. Yeni Başkan Recep Savaş kendisine destek olan esnaflara teşekkür ederek; ''Seçimi hepimiz kazandık. Serik Esnafımıza hayırlı olsun' dedi. Recep Savaş ve ekibinin kutlamaları Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan Ağa Dondurma salonunda gece boyunca devam etti.

Recep Savaş'ın Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri Şu İsimlerden Oluştu;

Yönetim Kurulu: Mete Erdem, Ahmet Ersöz, Erdal Yılmaz, Mesut Avşar, Cafer Sargın, Umut Güzel, Ali Al, Müsamettin Temiz, Cafer Gündoğdu, Soner Sarıboğa.

Denetim Kurulu: Süleyman Kanmaz, Muhammet Tosun, Süleyman Hoda.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi