Anadolu Gençlik Derneği tarafında düzenlenen Siyer-i Nebi yarışmasında Yukarı Kocayatak Ortaokulu'ndan Remzi Demir birinci oldu.

Hz. Muhammed'in doğumundan ölümüne kadar geçirdiği tüm hayatının örnek teşkil etmesi ve genç nesillere öğretilmesi amacıyla düzenlenen Siyer-i Nebi yarışmasında Yukarı Kocayatak Ortaokulu'ndan Remzi Demir birinci oldu. Anadolu Gençlik Derneği Serik Temsilcisi Coğrafya Öğretmeni Bilal Tunç dereceye giren öğrencilere hediyelerini okulda verdi.

Okul Müdürü Esin Mutluay elde edilen başarı ile ilgili olarak şunları söyledi; ''AGD´nin düzenlemiş olduğu yarışmada bu yıl öğrencilerimiz ilk onda birincilik de dahil olmak üzere dört dereceyi göğüsleyip okulumuzu onurlandırmışlardır. Böylesi önemli bir yarışmanın öğrencilerimizin ödüllendirilerek neticelendirilmesi çocuklarımızın mutluluğuna mutluluk katmıştır. Biz de Yukarı Kocayatak Ortaokulu olarak öğrencilerimizi çeşitli hediyelerle ödüllendirdik. Bu anlamda emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ederken çocuklarımızı tekrar kutluyor başarılarının devamını diliyorum.  Yarışmada;  Remzi Demir Serik 1.si, Teslime Beyza Arı Serik 4'.sü, Cemile Aydın Serik 5.'si ve Ayşe Damar  Serik 7.'si olmuştur.'' dedi.     

Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi