Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7.Grubun namağlup lideri Serik Belediyespor, 2. yarıya Mut İdman Yurdu Belediye Spor deplasmanı ile başlayacak.

2017-2018 Sezonunda hedefini 3. Lig olarak belirleyen Yeşil-beyazlılar, BAL'da sezonun ilk yarısında grubunda oynadığı 13 maçta 12 galibiyet 1 beraberlikle topladığı 37 puanla en yakın rakibi Isparta Davrazspor'un önünde 11 puan farkla devreyi namağlup lider tamamladı. Serik Belediyespor ikinci yarı öncesi ise eksik gördüğü bölgelere ise teknik direktör Mehmet Şansal'ın raporu doğrultusunda Mut İdman Yurdu Belediyespor'dan Umut Akpınar, Eskişehir Kurtuluş Spor'un sol açık oyuncusu Arif Yılmaz, Edirnespor'dan Harun Akyel ve Cizre Spor'dan ön libero Turan Ekici'yi transfer etti. Bunun yanında ilk devrede forma giyen Muhammet Akdeniz ve Sinan Yüksel ise kendi istekleri ile takımdan ayrılan isimler oldu. Devre arası hazırlık kampını Serik'te yapan Yeşil-beyazlılar, yeni transferlerinde yer aldığı hazırlık maçında Fenerbahçe U-21 takımını 4-2 yendi ve taraftarına 2.yarıya hazır olduğunu gösterdi

Şansal; ''2. Yarıyada Lige Yeni Başlar Gibi Başlayacağız''

İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve 2. yarıya önce Mut İdmanyurdu daha sonra Karaman Spor deplasman maçı ile başlayacaklarının ifade eden tecrübeli çalıştırıcı Mehmet Şansal, '' Çok iyi bir kamp dönemi geçirdik. Aramıza yeni katılan ve giden oyuncularımız oldu bunun yanında talihsiz bir şekilde oyuncumuz Taner Çekiç sakatlandı. Her şeye rağmen ilk yarıda yenilgisiz lider olarak tamamladığımız grupta ikinci yarıya da aynı konsantrasyonla lige yeni başlar gibi 2.yarıda da aynı başarıyı tekrarlamak istiyoruz. İlk devrede bu başarıyı yakalamamızda emeği geçen başta Belediye başkanımız Prof. Dr. Ramazan Çalık olmak üzere kulüp başkanımız yöneticilerimiz ile teknik kadromuz ve oyuncularımız ve tabi ki de cefakar taraftarımıza çok teşekkür ediyor'' dedi.

Editör: Haber Merkezi