CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Serik'te partiye yeni katılan gençlere rozet taktı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, partisinin Serik'te düzenlediği rozet takma törenine katıldı. Törende, CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, CHP İlçe Başkanı Abdullah Akbaba, İl Gençlik Kolları Başkanı Musa Gül, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Deniz Ersöz ve partililer de yer aldı.

Partiye katılan gençlere rozetlerini taktıktan sonra konuşan Budak, "Ne zaman Türkiye'nin neresine gidersem gideyim, gittiğim yerde şöyle etrafıma bakarım. Gençler varsa sorun yok. Burada da aslan gibi gençler var. Sizler cumhuriyet çocukları olarak bu cumhuriyete sahip çıkmanız gerekir. Onun için çoğalmanız gerekiyor. Bu mücadeleyi ancak sizler yaparsınız. Biz hayatımız boyunca bu mücadeleyi devam ettirdik, bundan sonra da sizler yapacaksınız" dedi.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün cumhuriyeti gençlere emanet ettiğini hatırlatan Çetin Osman Budak, gençlerin sorumluluğunun çok büyük olduğunu vurguladı. Budak, "Yörük ateşini Serik'ten başlatıyorum. Bu Yörük ateşini Türkiye'ye yayacağız" diye konuştu.

 

CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul da şöyle dedi: "Bize dışarıdan bakıldığı zaman sanki bir ayrışma çok problemli bir parti gibi görüyorlar. Biz gerçekten bir demokrasi şenliği yaşadık. Serik'te seçimde iki adayımız vardı. Kim kazanırsa kazansın partimiz kazanacaktı. Antalya'da 3 aday vardı. Hangisi kazanırsa kazansın Cumhuriyet Halk Partisi kazanacaktı. Bu seçimi de biz kazandık. Artık bundan sonra kim kazınırsa kazansın kapı kapı dolaşıp, bu işin memleket meselesi olduğunu, bu meselenin artık evlatlarımıza bırakacağımız bağımsız parlamenter sistemle yönetilen bireylerin yaşadığı, kazandığını hakça paylaşan bir ülke için 2019'u kazanmamız için hep beraber çalışacağız. Antalya'yı da ve diğer ilçeleri de tekrar kazanacağız" diye konuştu. DHA


AHMET KUMBUL


Editör: Haber Merkezi