Serik ilçesindeki Kadriye Merkez Taksiciler Kooperatifi'nin genel kurulu sonucunda mevcut Başkan Abdullah Kocabıyık yeniden seçildi.

Kadriye Mahallesi'nde faaliyet gösteren ve 174 üyesi bulunan SS 181 Nolu Kadriye Merkez Taksiciler Kooperatifi'nin genel kurulu yapıldı. Kooperatif binasındaki genel kurula Büyükşehir Belediyesi Serik Koordinatörü Ramazan Etli, BBP İlçe Başkanı Halil Güzel, Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Sedat Karagöz, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Bayar Savran, Serik ve Çevresi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Gülaydın, Serik Taksiciler Kooperatifi Başkanı Arif Seyrek, Belek Taksiciler Kooperatifi Başkanı Ahmet Karakoyun ve Boğazkent Taksiciler Kooperatifi Başkanı Şevki Kaya katıldı.

Kooperatifin yönetim ve denetim kurulları raporları okunup, oybirliğiyle kabul edilmesinin ardından, 2018 yılı tahmini bütçesi 127 bin lira olarak açıklandı. Başkanın maaşı üyelerin talebi üzerine 600 liradan 800'e çıkarıldı. Gündemdeki maddeler görüşüldükten sonra seçime geçildi. Tek aday olarak katıldığı seçimde mevcut Başkan Abdullah Kocabıyık, yeniden seçildi.

Abdullah Kocabıyık başkanlığındaki yönetim kurulu Ali Bulut, Hasan Çağlar, Halil Şahin, Mehmet Ayaz, Mazlum Yıldırım, Uğur Özyurt, Yaşar Uysal, Erdoğan Sarı, Mehmet Tilki ve Mustafa Eyvaz'dan oluşurken, denetim kuruluna ise Hasan Ali Yıldırım, Hasan Cemal Öztürk ve Hamza Çalışkan getirildi.

Kendisine verdikleri destekten dolayı tüm üyelerine teşekkür eden Başkan Kocabıyık, "Genel kurulumuzu, sakin ve olgunluk içerisinde gerçekleştirdik. Yeni bir turizm sezona giriyoruz. Tüm taksici esnafımıza bol kazançlı hayırlı bir sezon geçirmelerini diliyorum" dedi. DHA


Editör: Haber Merkezi