Serik Belediyespor yıllardır özlemle beklediği 3. Lig'in kapısında Ödemişspor'u geçerek hedefine ulaşmak istiyor.

Pazar günü oynanacak olan 3. Lig'e yükselme Play-Off 1.kademe maçı için Muğla'ya giden Serik Belediyespor Futbol Takımı için tek hedef galibiyet. Uzun yıllardır amatör liglerde mücadele eden 2014 seçimleri sonrasında ise göreve gelen Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık'ın desteği ile önce Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) çıktı. Bölgesel Amatör Lig'e yükseldiği ilk sezonunda itibaren hep şampiyonluğun en güçlü favorilerinden olan Serik Belediyespor Futbol Takımı burada geçirdiği iki sezon sonrasında 3. Sezonunda şampiyonluğa ulaşarak 3. Lig'e yükselme Play-Off mücadelesi yapma hakkı kazandı.

Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık ise; ''Amacımız ilk kademe maçında rakibimizi geçerek hayalini kurduğumuz 3. Lig'e yükselmek istiyoruz. Bu güne kadar oynadığımız futbolla şampiyonluğu hak ettik. Bu konuda teknik ekibimize ve futbolcularımıza güvenimiz tam. Bütün Serik kenetlendi ve Muğla'da yarın yapılacak olan maçı bekliyor. Ayrıca şampiyon takımımıza Muğla'da hemşehrilerimiz muhteşem bir karşılama yaptılar. Bizi yalnız bırakmayan kardeşlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.'' dedi.

Pazar günü Ödemiş Spor ile oynanacak olan Play-off maçına gelen taraftarların maç biletlerinin ise Serik Belediyespor Onursal Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık tarafından karşılanacağı da ifade edildi.

Final maçında takımlarını destekleyecek olan taraftarlar için Serik Belediyesi tarafından Pazar günü saat 07:00' dan itibaren Muğla'ya otobüs kaldırılacağı bildirildi.

Haber: Osman Türkçe

 

 

Editör: Haber Merkezi