AK Parti Genel Merkez Antalya İl Koordinatörü, Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ve İl Başkanı Rıza Sümer ilçe kongreleri öncesi ilçelerde temayül yoklamalarına başladı.

Ak Parti İl Koordinatörü Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Antalya'da kongre sürecini temayül yoklamasıyla başlattıklarını söyledi. 'Üç dönem' kuralı nedeniyle Demre, Döşemealtı ve Akseki ilçe başkanları ile görevlerini bırakan Kepez ve Kemer ilçe başkanları için temayül yoklaması yaptıklarını anlatan Köktaş, Kemer, Döşemealtı, Kepez ve Akseki'de çalışmaların tamamladığını söyledi.

Her kongre sürecinin yeni bir yenilenme ve dönüşüm olduğunu anlatan İl Koordinatörü Fuat Köktaş, "AK Parti bundan önceki 5 kongre döneminde olduğu gibi bu süreçten de güçlenerek, yenilenerek, tazelenerek ve 2019 sürecini ve sonrasını göğüsleyecek güçlü teşkilatlarını oluşturarak çıkacaktır. Antalya'da gerçekleştirdiğimiz temayül yoklamalarında temel hedefimiz budur" dedi.

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a yük olmayacak, ondan yük almak için gece gündüz çalışacak kadrolar oluşturmaya çalıştıklarını vurgulayan Köktaş, "Kongre sürecimizle birlikte milletimizle partimiz arasındaki bağın daha çok kuvvetleneceğine inanıyorum" dedi.

 

GÜÇLENEREK YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ

İl Başkanı Sümer ise Antalya'nın kongre takvimiyle ilk kongreleri gerçekleştirecek iller arasında yer aldığını ifade etti. Kongreleri tamamlayarak 2019 seçimlerine hazırlanacak güçlü kadroları oluşturmayı hedeflediklerini ifade eden Sümer, "Teşkilatımızın ana kademelerinde, kadın ve gençlik kollarımız da bu yönde yoğun bir çalışma gerçekleştiriliyor. Tek tek teşkilat mensuplarımızı dinliyoruz. AK Parti artık kaderi millet ile birleşen köklü bir partidir. Derdi millet sevdası olan kadrolar ile kongrelerimizi birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirecek, Antalya'da güçlenerek yolumuza devam edeceğiz. Bu vesile ile tüm hemşerilerimizi bu demokrasi şölenlerimize davet ediyorum" dedi. DHA

 

Editör: Haber Merkezi