İYİ Parti'den Antalya milletvekili aday adayı olan Avukat Rıdvan Yıldız, Genel Başkan Meral Akşener'i iktidara taşımanın milletvekili olmasından daha önemli olduğunu söyledi.

Antalya'nın tanınmış avukatlarından Rıdvan Yıldız, İYİ Parti'den milletvekili aday adayı olduğunu duyurdu. Bir restoranda gazetecilere açıklama yapan Rıdvan Yıldız, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i bir umut olarak gördüğünü belirterek, İYİ Parti'de yer aldığını söyledi. Akşener'in memleketin çıkış noktası olduğunu belirten Yıldız, "Bu mücadeleye katkı koymak istiyorum. Milletvekili olup olmamak benim için önemli değil. Önemli olan Meral Hanımı iktidara taşımaktır. Allah bu yolda utandırmasın" dedi.

 

 

'5 AY ÖNCEYE KADAR PARTİM YOKTU'

5 ay öncesine kadar partisinin bulunmadığını dile getiren Yıldız, Akşener'in kendisine umut olduğunu söyledi. İYİ Parti'nin içinde bir ayrım olmadığını kaydeden Yıldız, şöyle konuştu:"Avukatlık mesleği milletvekilliğiyle benzerdir. Milletin avukatı olarak yoluma devam edeceğim. Vekil olursam millet benim ayağıma meclise gelmeyecek. Ben milletin haklı olduğu her davada elimi değil başımı taşın altına sokmaya hazırım. Akşener'e çok fazla teveccüh var. İnsanlar umut arıyorlardı, o umut da bir potada birleşti. Oy vereceğini söylemekte korkan insanlar var. İYİ Parti'nin sandıkta patlama yapacağını düşünüyorum." DHA

 

 

Editör: Haber Merkezi