Okulların kapanması ve yaz tatilinin başlaması ile birlikte Serik'te yaz spor okulları da başlıyor.

Son yıllarda oldukça rağbet gören yaz spor kulları ülke genelinde olduğu gibi Serik'te de artan bir arz ve taleple hayata geçiyor. Son yıllarda ilgi gören yaz spor okullarını Serik'te hem kamu hem de özel kurumlar açıyorlar. Özel kurumların yanı sıra Serik Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Müftülüğü işbirliğinde açılan spor okulları bu yaz Serik genelinde binlerce çocuk ve gence spor yapma imkanı sunacak.

Futbol, Basketbol, Voleybol, Hentbol, Aikido, Atıcılık, Artistik Cimnastik, Atletizm, Badminton, Boks, Ritmik Cimnastik, Bisiklet, Bocce, Eskrim, Golf, Güreş, Hokey, Halter, Judo, Kano, Karate, Kick Boks, Masa Tenisi, Muay Thai, Okçuluk, Oryantiring, Satranç, Taekwondo, Tenis, Triatlon, Wushu, Yelken gibi birçok spor branşında öğrenciler hem spor yapacak hem eğlenceli zaman geçirecek hem de öğrenecekler.

Özellikle Serik Belediye Spor Kulübü yetkilileri her yıl olduğu gibi bu yılda çeşitli branşları izleyerek katıldığı spor dalında gelecek vadeden öğrencileri tespit ederek Serik Belediye Spor Kulübü bünyesinde değerlendirmeye çalışacaklar.

Haber: Osman Türkçe

 

Editör: Haber Merkezi