Serik'te 12-13 Mayıs'ta gerçekleşecek olan, UCI GRANFONDO bisiklet yarışlarına, Akbaş Köyü Derneği (AKDER)  dernek üyesi bir sporcu ile katılıyor.

Hafta sonu Serik'te yapılacak olan uluslararası UCI GRANFONDO bisiklet yarışlarına, AKDER (Akbaş Köyü Turizmi Geliştirme Çevre Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Derneği) , dernek üyesi bir sporcu ile katılıp bu uluslarasın şölenin bir parçası olmak için adım attı.

Akbaş Derneği yetkilileri, Hasan Kozan ve Selim Namal ve dernek üyesi amatör bisikletçi Hasan Demirhan yarışlara katılım ile ilgili olarak şunları söylediler; ''Eşsiz tarihi ve doğal tüm güzellikleri ile, bakir bir coğrafyada, Belkıs, Sarıabalı, Karataş, Akbaş, Zeytintaşı Mağarasından Deniztepesine doğru, bir yarış güzergahında, Köylerimizin ve Akbaş Köyümüzün dolayısıyla İlçemizin tanıtımına büyük katkısı olacak bu organizasyonda yarışmacı olarak yer almaktan mutluyuz. Organizasyonda emeği geçen Serik Kaymakamlığımız, UCI, Serik Belediyemiz ve Calypso Tour'a  çok teşekkür ediyoruz. Aynı zamanda alternatif turizm açısından da, bu tür organizasyonların devamının gelmesi için elimizden geleni yapmaya, katkı sunmaya devam edeceğiz."

Haber: Osman Türkçe

 

Editör: Haber Merkezi