Tekeli Ortaokulu 5/G sınıfı öğrencileri anneler gününde annelerine koro halinde okudukları anneler günü şiiriyle sürpriz yaptılar.

5/G Sınıfı Öğretmeni İbrahim Etli'nin organize ettiği, geçtiğimiz Pazar günü DSİ Parkındaki Restoran'da düzenlenen kahvaltı programına sınıf öğrencileri, velileri ve öğretmenleri katıldı. Kahvaltının ardından öğrenciler, çok hoş bir sürpriz yaparak koro halinde anneler günü şiirini okudular, şiirin ardında annelerine hazırladıkları çiçekleri takdim eden öğrencilerin bu sürpriziyle anneler duygu dolu anlar yaşadı. Hediyelerini alan annelerin ve çocukların sevgi dolu kucaklaşmaları ile hoş kareler ortaya çıktı. Programda ayrıca 5/G Sınıf Annesi Atiye Küçük'e sınıf adına yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür çiçeği takdim edildi. Şiirin ve hediyelerin takdiminden sonra kesilen anneler günü pastasıyla program sona erdi.

Anneler Günü için hazırlan programı organize eden 5/G Sınıf Öğretmeni İbrahim Etli konuyla ilgili olarak şunları söyledi; ''Anneler gününde annelerimize güzel bir sürpriz yapmak amacıyla düzenlediğimiz veli-okul iletişiminin güçlü olması gerektiğine inanarak organize edilen programa tüm velilerimiz ilgi gösterdi, beğeniyle karşıladı ve tekrarını istediler. Veliler arasındaki iletişim güçlü olursa bunun öğrencilerimize yansıması da güçlü olacaktır. Katılan velilerimize çok teşekkür ediyor, tekrardan anneler gününü tebrik ediyorum.''

Haber: Osman Türkçe

 

Editör: Haber Merkezi