Kozan; ''Amaçları Ülkemizi işgal ve bölmek olan güçler, 15 Temmuz'da silahla yapamadıklarını,  24 Haziran seçimlerine doğru, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşları ile para piyasaları ile dövizle parayla oynayarak yapmaya çalışıyorlar.''

Ak Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Kozan gündeme yönelik değerlendirmelerde bulunarak; ''Ülkemizde ne zaman, istikrarlı tek başına hükümetler oldu, ülkemiz kendisini toparladı, yükselişe geçti. Ne zaman istikrar bozuldu, fırsat kollayan şer güçler her türlü kaos karmaşa ortamını oluşturarak, krizler üretip milletimize bedel ödettiler, kaybeden milletimiz oldu.'' dedi.

Ak Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Kozan yazılı bir basın açıklaması yaparak gündemle ilgili şunları söyledi; '' 24 Haziran seçimlerine giderken, bu cennet vatanı bizlere bırakan atalarımıza şükranı hiçbir zaman aklımızdan çıkarmadan, bu devletin yükselişini türlü entrika ve saldırılarla engellemek için her yola başvuran güçleri unutmadan, gelecek hedeflerimize kararlı bir şekilde yürüyoruz.

İstikrar Varsa Büyüme Var

Ülkemizde ne zaman, istikrarlı tek başına hükümetler oldu, ülkemiz kendisini toparladı, yükselişe geçti. Ne zaman istikrar bozuldu, fırsat kollayan şer güçler her türlü kaos karmaşa ortamını oluşturarak, krizler üretip milletimize bedel ödettiler, kaybeden milletimiz oldu.  Çok partili hayata geçtikten sonra, 1950-60 Arası Menderes - Demokrat Parti, 1965-71 arası Demirel - Adalet Partisi, 1983-91 arası Özal - ANAP, 2002-2018 arası Ak Parti Hükümetleri dönemleri ülkemizin kendisini toparlama, reform ve atılım dönemleri oldu, ne zaman darbe ile muhtıra ile engelleyip koalisyonlar oldu, o zaman kaos oldu, istikrarsızlık oldu, milletimiz kaybetti.

Her Türlü Oyuna Rağmen, Reform Ve Yatırımlar Yapıldı

2002'den bugüne kadar, Ak Parti Hükümetleri ve bu hareketin lideri Recep Tayyip Erdoğan üzerine ne kadar oyun, entrika, saldırı planladılarsa, Cumhurbaşkanımızın liderliği ve Milletimizin güçlü desteği ile oyunlar bozuldu, saldırılar bertaraf edildi.  2002 de Cumhurbaşkanımızı milletvekili seçtirmediler..  2006 Danıştay Saldırısı ile kaos yaratmaya çalıştılar. 2007 Cumhurbaşkanı seçimini engellemeye yönelik, darbe çığırtkanlığı yapılan Cumhuriyet Mitingleri ve ardından Cumhurbaşkanlığı seçiminde Hukuku saptıran 367 krizi ve 27 Nisan 2007 Genelkurmay E-Muhtırası. Ardından, 2008'de Dünyada Ekonomik krizi yaşandığı sırada,  Ak Parti'ye karşı açılan 5 ay belirsizlikle süren kapatma davası. 7 Şubat 2012'de MİT müsteşarını, dolayısıyla Başbakanı tutuklama amacı olan ihanet takip etti sinsi saldırıları.

2013 Mayıs ayı Gezi Parkı, en ciddi kalkışmalardan operasyonlardan biri idi Ülkemize karşı. Taksim Meydanı'ndaki, birkaç ağacın parktan sökülerek başka yerlere nakledilmek istenmesi üzerine başlayan olayları ve bunu kullanan örgütler, tüm Türkiye'de, hükümeti yıkarak yatırımları durdurma amacına yönelik şiddet eylemlerin Türkiye'ye maliyeti yaklaşık 50 Milyar Dolar. (Aynı dönemde, Mısır'da başlatılan eylemlerde Mısır'ın seçilmiş Cumhurbaşkanı Mursi'yi devirip, hapse atmışlardı.) 17-25 Aralık Yargı darbelerinde, bizzat Cumhurbaşkanımızın oğlunu da ifadeye çağırarak, hedeflerine yine Recep Tayyip Erdoğan'ı aldılar. Bu darbe girişiminin de Türkiye'ye maliyeti 100 Milyar Doların üzerinde oldu. 2014 Ocak'ta, satılmış, hain savcı kılıklı teröristlerce MİT Tırlarına Adana'da operasyon yapılarak, Türkiye'nin milli istihbaratınca Suriye Türkmenlerine gönderilen yardımları, "Türkiye IŞİD'e silah gönderiyor" yaygarası ile Uluslararası Mahkemelerde yargılayıp, mahkum etme, ülkenin lider kadrosunu yok etme yolunu denediler.

2013 Mayıs Ayı: %30 Enflasyon %6'ya Düşmüştü,  %65 Olan Faiz % 5'in Altına Düşmüştü

Özellikle 2013 Gezi Parkı ve sonrasındaki hain girişimlerin ülkemize maliyeti çok büyük oldu. 2013 Mayısına geldiğimizde, 2002 de  %30 olan enflasyonu %6'lara,  %65 olan faizi  % 5'lerin altına düşürmüştü Ak Parti Hükümeti. Bu saldırılar, darbe girişimleri ve kaos yaratma operasyonlarından sonra bugünlere geldiğimizde faiz en az 10 puan fazladır. Yatırıma, ülke insanımızın refahına gitmesi gereken kaynaklar, Türkiye'nin yükselişini hedef alan, İstikrarsız bir ülke oluşturmak isteyen şer güçlerin saldırıları sonucu, bedeli Milletimize ödeterek, amaçlarına ulaşmak sinsilikleri. Yıllardır sinsice, emniyet ve yargıyı saran, tehlikenin kaynağını Cumhurbaşkanımız net olarak tarif etti; paralel devlet. Son 5-6 yıldır en büyük mücadelesi, aziz vatanımızda uşaklık üzerine bir yapılanma amacı içinde olan Paralel Devlet, FETÖ'yle oldu. Haşhaşiler, teröristler dedikçe saldırdılar Recep Tayyip Erdoğan'a. En son 15 Temmuz'da kanlı darbe işgal girişimine kalkıştılar, milletimizin vergileriyle alınmış uçaklardan helikopterlerden ateş açarak, TBMM'ni bombalayarak, özel harekat polislerimizi, tankları üzerlerine sürdükleri insanlarımızı gözlerini kırpmadan şehit ederek, Üst Akıllarının maşalık görevlerini yaptılar tarihimizde görülmemiş hainler. Cumhurbaşkanımızın liderliği, vatansever insanlarımızın top yekün mücadelesi ile şükürler olsun ki kaos işgal girişimlerini başarısız kıldık.

Bir Türlü Emellerine Ulaşamadılar

15 Yıllık iktidarımız süresince vesayet odakları ve devlet içinde yapılanan paralel odaklarca kapatma davası, darbe girişimleri, terör eylemleri gibi demokrasi dışı yöntemlerle her türlü engelleme çabalarına rağmen, Cumhurbaşkanımızın Liderliği milletimizin desteğiyle, bu tehlikeleri bertaraf eden, 12 seçimden başarıyla çıkan, ülkemize çağ atlattıran reformlar ve yatırımlar hayata kazandıran Ak Parti'ye dolayısıyla Türkiye'ye karşı bir türlü başarılı olamadılar.

Silahla Yapamadıklarını,  Dolar'la Yapmaya Çalışıyorlar!

Amaçları Ülkemizi işgal ve bölmek olan güçler, 15 Temmuz'da silahla yapamadıklarını,  24 Haziran seçimlerine doğru, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşları ile para piyasaları ile, dövizle parayla oynayarak yapmaya çalışıyorlar. Son şer oyunlarını, 24 Haziran'da, milletimizin desteği ile bozup, Dünyanın en çalkantılı bölgesinde coğrafyamızda, Türkiye Cumhuriyeti olarak, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile güçlü bir şekilde, 2023,2053, 2071 Hedeflerimize doğru yolumuza devam edeceğiz. Başaramayacaklar. Milletimizi bölemeyecekler. Bu ülkeye diz çöktüremeyecekler. 1000 yıldır yürüdüğümüz bu yoldan bizi geri döndüremeyecekler. Bizi hedeflerimizden vazgeçiremeyecekler."                                                                                  

  Haber: Osman Türkçe

 

Editör: Haber Merkezi