ANTBİRLİK Yönetim Kuruluna Başkanı Mustafa Yavuz; ''Göreve geldiğimiz günden itibaren gece gündüz çalışıyoruz. Yatırımlarımızı çiftçimizin ihtiyacı olan alanlara yapıyoruz''

ANTBİRLİK, bölgede yetişen tüm tarım ürünleri için ayrı ayrı tesis kuracağını bildirdi. Pamuk çiftçisine 9 milyon TL kar payı dağıtarak 2018 yılına giriş yapan ve buğday üreticisine Türkiye'nin en yüksek fiyatını (1.10 kuruş) veren ANTBİRLİK, yatırımlarını sürdürüyor. Mısır slajı alımı-satımı için 2017 yılında piyasaya giren ANTBİRLİK, bu yıl yaklaşık 1 milyon TL yatırım yaparak Slaj Paketleme Tesisi kurdu. Son model araçla slaj tesislerini güçlendiren ANTBİRLİK, sezonu beklemeye başladı.

''Olumlu olumsuz eleştirilen rehberimiz''

ANTBİRLİK Yönetim Kuruluna Başkanı Mustafa Yavuz, yatırımlarının devam edeceğini belirtirken ''Göreve geldiğimiz günden itibaren gece gündüz çalışıyoruz. Yatırımlarımızı çiftçimizin ihtiyacı olan alanlara yapıyoruz'' dedi. Amaçlarının piyasaları hareketlendirmek olduğunu ifade eden başkan Yavuz, ''Biz çiftçimiz adına ürünlerini en yüksek fiyata satmaları için pazar buluyoruz. Verdiğimiz hizmetler için, bölge çiftçilerimizden olumlu mesajlar alıyoruz. Eleştirilerde alıyoruz. Mesajlar ve eleştiriler daha iyi hizmet için bize rehber oluyor'' diye konuştu.

ANTBİRLİK çatısı altında bölgede yetişen tüm tarım ürünleri için ayrı ayrı tesisler kurmayı planladıklarını ifade eden Yavuz, ''Bunun için gerek bakanlık gerekse yerel kurumlarla irtibat halindeyiz. Ciddi yatırım planlarımız var. Şu anda proje aşamasında. Yakın zamanda yapacağımız tüm projelerimizi en ince detayları ile kamoyuna paylaşacağız'' dedi.

Haber Merkezi


 

 

 

Editör: Haber Merkezi