MHP Antalya milletvekili adayları Demre ve Kaş ilçelerini ziyaret etti.

MHP Antalya birinci sıra milletvekili adayı Abdurrahman Başkan, diğer adaylardan Mehmet Ali Tuna ve Mustafa Hakan Topçu, İl Başkan Yardımcısı Zeki Tunç ile Kaş ve Demre ilçelerini ziyaret etti.

Esnafın ve halkın sorunlarını dinleyip, notlar alan MHP Antalya birinci sıra milletvekili adayı Abdurrahman Başkan, yaptığı konuşmada, "Bizi parlamentoya neye gönderiyorsunuz? Gidin hava atın, ceylan derisi koltuklarda oturun diye seçmiyorsunuz pek tabi ki. Sizin sorununuz benim sorunum ve her zaman yanınızda olacağıma söz veriyorum. Ben sanayiciyim, ziraat mühendisiyim; köylünün, çiftçinin, işçinin, memurun, turizmcinin ve siz değerli esnafımızın yanındayım. Antalya'dan MHP'li 16 milletvekili adayı kolları sıvadık ve sizlerin dertlerini dinlemek için yola koyulduk. Eğer çoğunlukla seçilirsek parlamentoda daha güçlü olacağız. İşte o zaman bütün sorunlarınızı rahatlıkla çözeceğiz. Bir işadamı olarak eğer ben; taş üstüne taş koymazsam bu milletvekilliği bana haram olsun" diye konuştu.

 

ANTALYA BİZİM GÖZBEBEĞİMİZ

Abdurrahman Başkan, Kaş, Demre, Finike ve Kumluca esnafının turistlerin gelmemesinden şikayetçi olduklarını ifade etti. Esnafın çok haklı olduğunu kaydeden Abdurrahman Başkan "Gerçekten turist esnafın kapısın çalmaz oldu. Bunun nedeni de; her şey dahil paketinden kaynaklanıyor. Tur şirketleri turistleri havalimanlarından alıp otele yerleştiriyor. Tatil bitince de doğruca ülkesine yolcu ediyor. Şehir turuna çıkarsalar bile, kendi belirledikleri yerlere götürüyorlar. Bu da küçük esnafa darbe vuruyor. 24 Haziran seçimlerinden sonra, duruma mutlaka bir formül bulacağız. Eskiden olduğu gibi ülkemize gelen turisti sahaya indirerek esnafımızın yüzünü güldüreceğiz" diye konuştu. DHA


Editör: Haber Merkezi