MHP Antalya milletvekili adayları Finike ve Kumluca ilçelerini ziyaret etti.

MHP Antalya birinci sıra milletvekili adayı Abdurrahman Başkan, diğer adaylardan Mehmet Ali Tuna ve Mustafa Hakan Topçu, İl Başkan Yardımcısı Zeki Tunç ile birlikte Finike'ye ziyarette bulundu. İlçe başkanlığında partililere seslenen Abdurrahman Başkan, Finike'yi çok iyi bildiğini ve kendisinde çok özel bir yeri olduğunu söyledi. Başkan, "19 ilçemizin hepsini sırayla geziyoruz. Bizim için gece ya da gündüz önemli değil. Çünkü Antalya'mız dünyanın gözbebeği. Turizm, tarım, organize sanayisiyle dünyada üç ürünün bir arada olduğu başka bir yer yok. Finike de tarım ve turizm potansiyeli yüksek olan bir ilçemiz. Antalya'mızın ve ilçelerimizin sorunları olduğunda bunları çözmek, 'nasıl iyi yapabiliriz' milletvekili olarak görevimiz budur. Siyaset yaparken kendi cebini büyüten değil önce vatandaşın cebini büyüten siyasetçilerden olmak istiyoruz. Çabamız bunun için olacak" dedi.

Milletvekili adayları Mehmet Ali Tuna ve Mustafa Hakan Topçu da birer konuşma yaptı. Daha sonra adaylar Atatürk Caddesi'ni gezerek esnafla görüştü. Bu sırada Ak Parti İlçe Başkanı Osman Aladağ ve partililerle karşılaşan milletvekili adayları günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

KUMLUCA'YA ZİYARET

MHP heyeti daha sonra Kumluca'ya geçti. Kumluca'ya gelişlerinde İlçe Başkanı Yücel Kaplan ve partililerin karşıladığı adayların ilk ziyareti Kaymakam Hakkı Uzun'a yaptı. Ardından bir sebze meyve paketleme tesisine geçen adaylar daha sonra Hacı Salih Gürkan Camii'nde cemaat ve imam Süleyman Çelikkaya ile sohbet etti. Çarşı esnafını da ziyaret eden adaylar Olympos ziyaretiyle programı tamamladı.

 

 

'SIKINTILARIMIZIN ÇÖZÜM YOLLARINI KONUŞUYORUZ'

Abdurrahman Başkan, "Partimizin 24 Haziran seçimlerinden başarıyla çıkması için var gücümüzle çalışıyoruz. Antalya ülkemizin gözde illerinden birisidir. Tarım ve turizmin kalbi Antalya'da atmaktadır. Özellikle son 20 yıldan beri aktif olarak Antalya tarımının içindeyim. Tarımda çektiğimiz sıkıntıların içindeyim. Çünkü ben de bir tarımcıyım. Tüm üreticilerimizle birlikte sıkıntılarımızın çözüm yollarını konuşuyoruz. Gezilerimiz 24 Haziran'a kadar devam edecek. Bu sayede bilmediğimiz sorunları da üreticilerimiz bana söylüyor. Seçimlerden sonra meclise gittiğimizde sorunların çözümü için mücadele vereceğiz. Seçimden sonra da sürekli bölge halkıyla irtibat içinde olacağız" diye konuştu. DHA


 

Editör: Haber Merkezi