SERİK Belediyespor'un olağanüstü genel kurulunda iş insanı Ali Aksu başkan seçilirken yönetim kurulu da büyük oranda değişti.

Önümüzdeki sezon TFF 3'üncü Lig'de mücadele edecek olan Serik Belediyespor'da Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Serik Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen genel kurulda divan başkanlığına Hasan Karaboğa, divan katipliğine ise Mehmet Emin Kiremitçi seçildi. Faaliyet raporlarının okunmasının ardından iş insanı Ali Aksu, tek aday ve liste olarak girdiği seçimde Serik Belediyespor'un yeni başkanı oldu.

Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, bir başarı varsa bu başarının herkesin başarısı olduğunu, belirterek; "Bunun en güzel örneğini geçen yıl Serik Belediyespor'da yaşadık. Yönetimi, sporcusu, taraftarıyla Serik Belediyespor'u hak ettiği yere getirdik. Belediye başkanlığı görevine geldiğim günden bu yana beni en mutlu eden olay sürekli Serik Belediyespor'un başarısıdır. Amatör ligle başladığımız yolda Spor Toto Bölgesel Amatör Lig, oradan da TFF 3'üncü Lig'e çıktık. Yeni yönetim takımı nereye götürür bilemem. Taşın altına elimizi sonuna kadar koyuyoruz. Herkesten de aynı şeyi bekliyoruz" dedi.

Yeni Başkan Ali Aksu da 63 yıl sonra ilk defa TFF 3'üncü Lig'e çıkarak profesyonellik duygusunu tattıran Serik Belediyespor'un eski yönetimine teşekkür etti. Bundan sonraki süreçte yeni yönetimiyle birlikte kulübü daha iyi yerlere taşıyacağını kaydeden Aksu, çıktıkları yolda desteklerin esirgenmemesini istedi.

Konuşmalardan sonra yapılan seçim sonucunda da yeni yönetim asil ve yedek üyeleri ile denetim kurulu asil ve yedek üyeleri belli oldu.

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri:

Ali Aksu (Başkan)

Nebi Kır

İsmail Kökalışlar

Bünyamin Okudan

Ali Kumbul

Recep Şamil Yaşacan

Yunus Özparlar

Mustafa Kara

Yusuf Akçehre

Nida Gökoğlu

Namık Kemal Kılınç

Cengiz Doğan

Yusuf Karasu

Levent Konur

Ramazan Kaçar

 

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri:

Muzaffer Yılmaz

Ahmet Kızılkaya

Hakan Dolay

Sedat Bodur

Recep Mehmet Okudan

Şaban Tahıncı

Selçuk Yiğit

Veli Bildir

Halil Koca

Cemali Uslu

Servet Tümer

Hasan Palaz

Ahmet Karazor

Murat Kökçe

Rasih Barbaros

 

Denetleme Kurulu Asıl Üyeleri

Mehmet Can

Suat Köksal

Emre Uslu

Denetleme Kurulu Yedek Üyeleri

Mehmet Gökhan Kırlı

Ümit Ünal

Ali Bedelci

 

ASFK Üyeleri

Bünyamin Okudan

İsmail Kökalışlar

Halil Kirli

Haber Merkezi


ALİ AKSU

İSMAİL KÖKALIŞLAR


RAMAZAN ÇALIK

 

Editör: Haber Merkezi