2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı tüm ülke genelinde olduğu gibi Serik'te de sona erdi ve yaz tatili başladı.

Serik'te eğitim öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla Tekeli İlkokulu'nda karne töreni düzenlendi. Düzenlenen karne törenine Kaymakam Haluk Şimşek, Belediye Başkan Yardımcısı Bünyamin Okudan, Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katılılar. Törende konuşan Kaymakam Haluk Şimşek, öğrencilere yaz tatilinde bol kitap okumaları tavsiyesinde bulunarak; ''Bu günler güzel günler, bu günlerin telafisi olmayabilir o yüzden derslerinizi çalışmayı aksatmayın, yaz tatilinde de bol bol kitap okuyun.'' dedi.

Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz ise; ''Eylül ayında başladığımız eğitim öğretim yılını geride bıraktık. Sayın Kaymakamımız ve Belediye Başkan Yardımcımız ile birlikte Tekeli İlkokulu'nda öğrencilerimize karnelerini verdik. 2017-2018 eğitim öğretim yılı için öğrencilerime, öğretmen ve idareci arkadaşlarıma çok teşekkür eder, herkese iyi bayramlar, iyi tatiller dilerim.'' dedi

Tören sonunda öğrencilere karneleri Kaymakam Haluk Şimşek, Belediye Başkan Yardımcısı Bünyamin Okudan, Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz tarafından verildi. Kaymakam Şimşek, karnelerin yanında öğrencilere kitap hediye etti.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi