RAMAZAN Bayramı, Antalya'da beş yıldızlı otel ve eğlence kulüplerinde düzenlenecek konserlerle dolu dolu kutlanacak. Antalya ve ilçelerindeki oteller ile eğlence kulüpleri, konserlerle renklenecek.

Antalya'nın popüler eğlence merkezi Jolly Joker, bayramın ilk günü Hakan Altun ile Antalyalıları buluşturuyor. Bayramın ikinci günü akşamı ise sosyal medyada yakaladığı çıkışla müzik listelerinde uzun süre üst sıralarda kalan Koray Avcı, Jolly Joker sahnesinde yerini alacak.

Antalya kent merkezindeki bir diğer eğlence kulübü The Rox Bar ise 16 Haziran akşamı Can Gox'u fanlarıyla buluşturuyor. Antalya'da bayram konserleri 16 Haziran akşamı Expo Büyük Anfi'de düzenlenecek Michael Jackson-The Tribute To The King of Pop (Starring William Hall) etkinliğiyle devam edecek. Dünyaca ünlü şarkıcı Michael Jackson'un dansını ve şarkı söyleme tarzını birebir taklit ederek Jackson hayranlarının dikkatini çeken William Hall'ın Antalya performansına, binlerce Jackson hayranının gelmesi bekleniyor.

Sueno Otelleri bu yıl da konser geleneğini bozmadı. Sibel Can, Ebru Gündeş, Enbe Orkestrası ve Altay'ın sahneye çıkacağı Sueno Otelleri'nin programı da açıklandı. Sueno Hotel Deluxe Belek'te 15 Haziran akşamı Enbe Orkestrası, 16 Haziran akşamı Sibel Can, 17 Haziran'da ise Ebru Gündeş hayranlarıyla buluşacak. Sueno Hotel Side Beach'te ise 15 Haziran akşamı Altay, 16 Haziran Ebru Gündeş, 17 Haziran'da Sibel Can şarkılarını seslendirecek.


Editör: Haber Merkezi