Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Antalyalı hemşerilerinin bayramını kutladı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak Antalyalıların bayramını kutladı. Başkan Türel masajında şu ifadelere yer verdi; ''Değerli Antalyalılar'... Bir mübarek Ramazan ayını daha dualarla uğurluyor ve hep birlikte Ramazan Bayramı heyecanını yaşıyoruz. Bu nedenle hemşerilerimin ve Antalya'da bulunan bütün misafirlerimizin Ramazan Bayramı'nı kutlar, Antalya'mıza, Türkiye'mize ve insanlığa uğurlu gelmesini dilerim. Ramazan Bayramı, ailelerin, dostların, komşuların bir araya geldiği, kırgınlıkların unutulduğu,  huzur, sevgi ve saygı günleridir. Bu sebeple, Bayram günlerinin şahsınız, aileniz, şehrimiz, vatanımız, İslam âlemi ve bütün insanlık için güzelliklere, hayırlara vesile olmasını bütün kalbimle temenni ediyorum.

Sevgili Dostlarım'... Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak genç, yaşlı bütün hemşerilerimizle, Ramazan ayı geleneklerini en güzel şekilde yaşamaya ve yaşatmaya gayret ettik. Antalya'nın birçok ilçe ve mahallesinde dayanışma ve paylaşmanın sembolü olan iftar yemeklerimizle Ramazan bereketini birlikte yaşadık. Karaalioğlu Parkı'nda kurduğumuz Ramazan Çarşısında geçmişten geleceğe Ramazan coşkusunu yaşadık. Birbirinden farklı etkinlik ve konserlerle dolu dolu bir ay geçirdik. Bu yıl ilk kez Şarampol Caddesi'nde düzenlediğimiz etkinliklerimizle Ramazanı en güzel şekilde yaşattık. Ramazan etkinliklerimize göstermiş olduğunuz yoğun ilgiden dolayı mutluluğumu ifade etmek isterim. 

Kıymetli Hemşerilerim'... Bayram günlerinin Antalya'da huzurla yaşanması için temizlik hizmetlerinden, mezarlık hizmetlerine kadar her alanda tedbirlerimizi almış bulunuyoruz. Şu günlerde, Antalya'nın nüfusu yerli ve yabancı turistlerle giderek artıyor. Antalya Türkiye'nin bayram şehri olmuştur. Dolayısıyla aslında birçok hizmetimizle bütün Türkiye'ye doğrudan hizmet veriyoruz ve bu da bizim için bir gurur vesilesidir. Antalya'yı bir bayram şehri yapan bütün hemşerilerime, turizm çalışanlarına, esnafımıza, Bayramda mesai yapan bütün görevlilerimize teşekkür ediyorum. Bayram geleneğimiz, kaybetmiş olduğumuz yakınlarımızın mezarlarını ziyaret etmek ve dua okumaktır; Belediye Başkanı olarak bütün şehitlerimiz ve ebediyete intikal etmiş olan bütün Antalyalılar için de dua ediyorum.

Siz değerli hemşerilerimin Ramazan Bayramı'nı kutluyor, ailenizle birlikte sağlık ve afiyet içerisinde nice bayramlar diliyorum. Bayramlarını Antalya'da geçiren vatandaşlarımıza hoş geldiniz dileklerimi sunuyor ve Bayramlarını kutluyorum.  Ramazan Bayramı'nın Türkiye'miz ve bütün İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını, birlik, beraberlik içinde barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum.''

Haber: Osman Türkçe

 

 

Editör: Haber Merkezi