Serik'te Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni yapıldı. Protokol tarafından Polis, jandarma ve şehit aileleri de ziyaret edilerek bayramları kutlandı.

Ramazan Bayramı dolayısıyla Serik'te resmi bayramlaşma töreni düzenlendi. Hükümet Konağı bahçesinde düzenlenen törene, Kaymakam Haluk Şimşek, Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mehmet Ece, Emniyet Müdürü Ömer Zafer Karaaslan, CHP İlçe Başkanı Abdullah Akbaba, İyi Parti İlçe Başkanı Kadir Bodur, daire müdürleri, oda başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Haluk Şimşek, "Özellikle bayramlar küslüklerin bitmesi, barışın yapılması, kardeşliğin olması ve birlikteliğin sağlanması olan önemli günlerdir. Bu önemli günde Benim sizlerden ricam bütün küslükleri bir kenara bırakalım. Küs olanlar barışsın, kardeşliği arttıralım dostluğu ve sevgiyi arttıralım ki birlikteliğimiz artsın." dedi.

Bayramlaşmanın ardından protokol üyeleri Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Serik Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek görev başındaki personel ve hastalarla bayramlaştı.

Daha sonra Kaymakam Haluk Şimşek, protokol ile birlikte şehit ailelerini evlerinde ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

DHA


Editör: Haber Merkezi