ANTALYA'da 8-14 yaş grubu çocuklara 14 birimde 23 branşta eğitim veren Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kültür Bilgi Eğitim Merkezleri'nde (AKBEM), kayıtlar başladı. Kayıtlarda son gün 23 Haziran.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü'ne bağlı AKBEM'in yaz kursları yoğun ilgi görüyor. 8-14 yaş grubu öğrenciler yoğun geçen okul döneminden sonra yaz kursları ile AKBEM'de hem öğrenmenin hem de eğlenmenin keyfini çıkaracak. 18 Haziran Pazartesi günü başlayan kayıtlar yoğun ilgi görüyor. Antalyalılar, Aksu, Altındağ, Çaybaşı, Dokuma, Döşemealtı, Elmalı, Kemer, Kepezaltı, Korkuteli, Meltem, Milli Egemenlik, Varsak, Yenimahalle, Yeşilbayır olmak üzere 14 ayrı AKBEM Kurs Merkezinde 23 Haziran'a kadar kayıt yaptırılabilecek.

 

AKADEMİK VE SOSYAL BRANŞLARDA EĞİTİM

Matematik, fen bilgisi, Türkçe, İngilizce, Rusça, bilgisayar, Kuran-ı Kerim, hızlı okuma gibi akademik branşlarda eğitim almak isteyen öğrenciler; halk oyunları, modern dans, bale, bağlama, işaret dili, değerler eğitimi, gitar, keman, tiyatro, resim, karakalem, bez bebek (Çaybaşı), Yaratıcı drama ve satranç ve piyano gibi kültür ve sosyal branşlara da başvuru yapabilecek.

 

BAŞVURU TÜM MERKEZLERDE

Her yıl binlerce çocuğa eğitim veren AKBEM'de, vatandaşlar tüm merkezlerde başvuru gerçekleştirebiliyor. AKBEM Kurs Merkezleri yanı sıra Konuksever, Uncalı ve Lara ASMEK Kurs Merkezinde de yapılacak. Kursların başlangıç tarihleri 2 Temmuz 2018. Detaylı bilgi almak isteyenler 444 92 08 telefon numarasını arayabilir.

Başvuru için Gerekli Evraklar:Nüfus cüzdanı fotokopisi, 2 vesikalık fotoğraf, başvuru kayıt formu (Kurs Merkezlerimizde mevcut), çocuklar kayıt başvurusuna velileri ile gelmek zorunda, kayıt ücret dekontu (Kesin kayıt için). DHA

Editör: Haber Merkezi