Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri Sanlı yayla yolunu asfaltlanmaya hazır hale getiriyorlar.

Serik'i Isparta yaylalarına bağlayan tarihi yayla göç yolu olan Sanlı'da altyapı çalışmaları devam ediyor. Uzun zamandır açılarak asfaltlanması beklenen yolda Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri altyapı çalışmaları yapıyorlar. Antalya Büyükşehir Belediyesi, mahalle ve yayla yollarında bir taraftan asfalt çalışması yaparken bir taraftan da yaylaların yol altyapı çalışmalarını tamamlayıp asfalta hazırlıyor.

Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı altyapı ekipleri, Serik Sanlı yayla yolunda genişletme çalışmaları yaparak, ihtiyaç duyulan bölgelere büz koydu. Altyapısı tamamlanan 12 km uzunluğundaki yol filler malzemesi serilerek, asfalta hazır hale getirildi. Sanlı yayla yolunu asfaltlanmasının tamamlanması ile birlikte Serik'ten Isparta, Eğirdir, Sütçüler yönüne çok daha kısa sürede ulaşım imkanı sağlanacak.

Çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı İsa Akdemir şunları söyledi; ''Büyükşehir Belediyesi olarak mahalle yollarını yaptığımız gibi yayla yollarını da yapıyoruz. Antalya'nın her ilçesinde eş zamanlı olarak çalışmalarımız devam ediyor. Serik Sanlı yayla yolu Isparta sınırına dayanıyor. Çalışmalarımız bittiğinde vatandaşlarımız daha güvenli yollarda yaylalarına gidebilecekler. Serikli vatandaşlarımıza hayırlı olsun.''

Haber: Osman Türkçe


Editör: Haber Merkezi