MANAVGAT Belediye Başkanı Şükrü Sözen, billboard ve sosyal medya hesaplarından yayınladığı mesajla, tatilcilere 24 Haziran seçimlerinde sandığa gidip oy kullanmaları çağrısında bulundu.

24 Haziran seçimleri yaklaşırken halkı sandığa davet eden turizm kentleri kervanına Antalya'nın Manavgat ilçesi de katıldı. Her yıl 4 milyon turistin ağırlandığı, 200 bin turizm yatak kapasitesine sahip turistik kent Manavgat'ın Belediye Başkanı Şükrü Sözen, vatandaşı 24 Haziran'da oy kullanmaya teşvik etmek amacıyla etkili bir mesaj içeren billboard yaptırarak kentin dört bir yanına astırdı.

Belediye Başkanı Şükrü Sözen, billboardlarda ve sosyal medya hesaplarından da yayınladığı mesajda, halkı 24 Haziran seçimlerinde sandığa gidip oylarını kullanmaya davet etti. Şezlongları ve şemsiyeleri kapalı olan bir plaj görüntüsü üzerine verilen mesajda, "Kapalıyız. Oy vermeye gittik, geleceğiz. Geleceğimiz ve mutlu bir Türkiye için sandığa gidip oy verin" ifadeleri yer aldı.

Başkan Şükrü Sözen, "Hepimiz biliyoruz ki devletin millete karşı olduğu gibi, milletin de devlete karşı bir takım görevleri bulunur ve bu görevlerin başında da oy kullanmak gelir. Oy kullanmak hepimizin vatandaşlık görevidir ve halkın söz sahibi olabilmesinin tek yoludur. Halkın kendi geleceğini kendisinin tayin etmesidir. Türkiye'miz için 24 Haziran seçimleri son derece önemlidir. Biz de belediye olarak tüm vatandaşımıza bu bilinci anlaşılır bir mesaj vererek aşılamaya çalıştık. Tüm vatandaşımızın 24 Haziran'da plaja, tatile değil, sandığa gitmelerini rica ediyoruz" dedi. DHA

 

Editör: Haber Merkezi