Kozan; ''24 Haziranla birlikte, artık Türkiye'yi durdurmak mümkün değildir. Bu ülkeyi bir daha vesayet altına sokmak, emir eri yapmak mümkün olmayacaktır. Türkiye'yi boyunduruk altına sokmak mümkün olmayacaktır.''

Ak Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Kozan, 24 Haziran Milletvekili Genel Seçimler ve Cumhurbaşkanlığı Seçimi ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak şunları söyledi; ''24 Haziran, ülkemizin her türlü ağırlıklarından kurtulup geleceğe emin adımlarla koşacağı yeni bir dönemin başlangıcı olacak. Parlamenter Sistemi 16 Nisan Referandumu ile Milletçe karar verdik, artık yeni bir sisteme geçiyoruz. Geçmiş 60 - 70 yıllık siyasi hayatımızdan aldığımız çok açık bir ders var. Ne zaman tek başına iktidar varsa, istikrar oldu, büyüme oldu, gelişme oldu. Ne zaman koalisyon olduysa, kaos oldu, sağ sol çatışması oldu, faili meçhul oldu, kriz oldu, darbe oldu. Netice koalisyonların çözüm üretemeyip sorunları derinleştirmesinden hep milletimiz kaybetti. Bunu gören geçmiş siyasi liderlerimiz Süleyman Demirel, Alparslan Türkeş, Necmettin Erbakan, Muhsin Yazıcıoğlu ve Turgut Özal'ın da hayali olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini uygulamaya başladığımız gün olacak 24 Haziran.

''Büyümesine Kesintisiz Devam Edecek Türkiye Vakti''

Yeni dönemle birlikte, eski hantal ve katı bürokratik düzenden, zamanla yarışılan modern çağa uygun  hızlı karar alma ve süratle uygulama dönemiyle koalisyon dönemlerinin dezavantajlarının ortadan kaldırıldığı bir döneme geçmiş olacağız. 24 Haziranla birlikte, artık Türkiye'yi durdurmak mümkün değildir. Bu ülkeyi bir daha vesayet altına sokmak, emir eri yapmak mümkün olmayacaktır. İster ABD ve İsrail, ister Avrupa ülkeleri isterse bir başka güç olsun, bundan sonra Türkiye'yi boyunduruk altına sokmak mümkün olmayacaktır. İster dışarıdan müdahale ile, ister içeriden servis edilen ''iç işgalciler'' eliyle olsun, Türkiye'yi denetim altında tutmak mümkün olmayacaktır.                Artık biz dünyayı değil, dünya bizi takip edecek, tartışacak.

''Terörü İçeride De, Dışarıda Da Bertaraf Eden Türkiye Vakti''

Artık Terörü içeride yenmeye çalışan değil, kaynağında yok eden bir Türkiye'yi görüyoruz. Operasyonlara maruz kalan ülke değil, operasyon kabiliyetini dışarıya yönlendiren, kendine yöneltilen tehditleri ülke içinde ya da sınırlarında değil, dışarıda, kaynağında bertaraf eden bir ülkeyiz. Bu manada Fırat Kalkanı, Afrin operasyonu ve Kandil'e müdahale Türkiye'nin ayak sesleridir. Bu bir tarih hesaplaşmasıdır, bir medeniyet, güç hesaplaşmasıdır. Bin yıllık geçmişimizin en büyük sınavlarından biridir, bir sırat köprüsüdür. Bunun siyasi kimliği olmaz. Etnik kimliği, mezhep kimliği, siyasi tarafgirliği olmaz. Bu, Türkiye davasıdır, bir tarih hesaplaşmasıdır, yeniden kurulan dünyada Türkiye'yi en merkeze yerleştirme mücadelesidir, yüzlerce yıllık Büyük Devlet iddialarımızı bugüne taşıma çabasıdır. Bu büyük mücadeleyi kişiselleştirmeden, gölgelemeden, birtakım siyasi partilerin, liderlerin kişisel hınçlarına kurban etmeden, 24 Haziran parti meselesi değil, dar iktidar meselesi değil, ufku olmayan siyasi sözler meselesi değil, bir seçim değil, Dünyanın en çalkantılı coğrafyasında bizi de ateşin içine atmaya çalışan, bölgede emelleri olanlara karşı verilen Milli Şuurla bir kader oylamasıdır. Küçük sözlere, boş yalan yanlış vaatlere, zihin karartmalarına inanmadan, Geçmişe bakıp, yüzyılların mücadelesine bakıp, Bir gelecek kararı vereceğimiz oylamadır.

16 Yıldır ülkemizin yaptığımız hizmetleri, daha güvenli istikrarlı nasıl daha ileriye götürürüz derdiyle, Güçlü Meclis Güçlü Hükümet ile Türkiye'yi daha da büyütmek için, tüm vatandaşlarımızdan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve Cumhur İttifakı çatısı altında Ak Parti'ye desteklerini talep ediyor, 24 Haziran seçiminin Serik'imize, Antalya'mıza, Ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.''

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi