Serik Müftülüğü tarafından düzenlenen Yaz Kuran Kurslarının açılışı dolayısıyla bir program yapıldı.

Yeşilbahçe Cami ve Kur'an Kursunda düzenlenen açılış programına; Kaymakamı Haluk Şimşek,  İlçe Müftüsü İbrahim Keser, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, İlçe Nüfus Müdürü Hatice Tümer, Gençlik Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen, Halk Eğitim Müdürü İbrahim Şanlı, Müftülük Aile Ve Dini Rehberlik Vaizi Fatma Yılmaz, Murakıp Ahmet Yılmazkurt, cami görevlileri ve Kur'an Kursu hocaları ve öğrenci velileri katıldılar.

Programın açılış konuşmasını yapan İlçe Müftüsü İbrahim Keser, Yedi Yıldızlı Yaz Kur'an Kursları hakkında detaylı bilgi verdi. Diyanet İşleri Başkanlığı Yaz Kur'an Kursları uygulama esaslarından kısaca bahsetti. Keser, sosyal ve kültürel etkinlikler ile yaz spor okulları hakkında bilgi verdikten sonra Serik Belediyesine, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kaymakam Haluk Şimşek te konuşmasında, camilerdeki Yaz Kur'an Kurslarında, çocukların milli ve manevi değerlere haiz olarak yetişmesinin önemine vurgu yaparak, programa katıldığı için mutlu olduğunu, emeği geçen başta İlçe Müftümüz İbrahim Keser olmak üzere Müftülük çalışanlarına teşekkür ve takdirlerini bildirdi. Yapılan ikramla program sona erdi.

Haber: Osman Türkçe

 

Editör: Haber Merkezi