Serik esnaf oda ve kooperatif başkanları MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy'u ziyaret ettiler.

Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Recep Savaş, Serik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Bayar Savran, Serik ve Çevresi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Gülaydın, Kürüş Mahallesi Muhtarı Halil Demir, MHP Serik İlçe Başkanı Ahmet Ali Coşkun ile birlikte MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy'u makamında ziyaret ettiler.

Serik esnaf oda ve kooperatif başkanları 24 Haziran Seçimleri sonrasında siyasi partileri ziyaret ederek seçim sonuçlarının hayırlı olmasını temenni ettiklerini bildirdiler. MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy ise Serik esnaf oda ve kooperatif başkanları ve muhtarın ziyaretlerinden dolayı çok memnun olduğunu belirterek kendilerine teşekkür etti ve MHP Antalya teşkilatı olarak her zaman Serikli vatandaşların ve esnafların yanında olduklarını ifade etti.

MHP Serik İlçe Başkanı Ahmet Ali Coşkun ise ziyaretleri için Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Recep Savaş, Serik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Bayar Savran, Serik ve Çevresi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Gülaydın, Kürüş Mahallesi Muhtarı Halil Demir'e teşekkür etti.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi