Serik Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl ikincisi düzenlenen Plaj Voleybol Turnuvası Salı günü başladı.

Serik'te son yıllarda uluslararası sportif faaliyetlerle birlikte halkın da spor yapmasını teşvik etmek için bu yıl ikincisi düzenlenen Plaj Voleybol Turnuvası, Serik Belediyesi Boğazkent Denizyıldızı Spor Tesislerinde yapılan açılışla start aldı. Bayanlar ve erkeklerde toplam 27 takımın katıldığı turnuvada 4 kategori yer alıyor. Turnuvada, yetişkin erkeklerde 15, Genç erkeklerde 4, büyük bayanlarda 5, genç bayanlarda ise 3 takım olmak üzere 27 takım şampiyonluk mücadelesi verecek. İlk olarak grup aşamasında başlayacak olan turnuvada karşılaşmalar tek devreli lig usulüne göre yapılacak. Gruplarında yükselen takımlar, finale kadar eleme maçları oynayacak. Turnuvanın açılış gününde açılış vuruşunu Serik Belediyesi Zabıt Müdür Benan Durmaz yaptı. Serik Belediyesi 2018 Plaj Voleybol Turnuvası 31 Ağustos Cuma günü yapılacak olan final müsabakaları ve ödül töreni ile sona ermiş olacak.

Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık ikincisi düzenlenen Serik Belediyesi Plaj Voleybol Turnuvası ile ilgili olarak şunları söyledi; ''Geçen yıl ilkini başlattığımız Serik Plaj Voleybol Turnuvamızı gençlerimizin yoğun istek ve katılımları ile geleneksel hale getirerek bu yıl da ikincisini düzenliyoruz. Öncelikle bu organizasyona katılan tüm sporcularımızı ve emeği geçen herkesi kutluyorum. Serik'imize kazandırdığımız birçok yatırımdan birisi olan Serik Belediyesi Boğazkent Denizyıldızı Spor Tesislerinde yapılan bu organizasyonumuz boyuncu gençlerimiz sporun ve doğanın güzelliği keyfini varacaklardır. Birlik ve beraberliğimiz olduğu sürece Serik'te bu güzellikleri yaşatmaya hep birlikte Allah'ın izni ile devam edeceğiz. Gençlerimiz sahip çıkmak bizim görevimiz. Eğitimi ile spor imkanları ile ve onlara sevgi ve saygımızı göstererek sahip çıkacağız. Onlara güzellikler sunarak, farklı alanlarda imkanlar oluşturarak onları kazanmak için spora hep önem vermeye hep birlikte devam edeceğiz.''

Haber: Osman Türkçe



 

Editör: Haber Merkezi